Ispovesti Ni sama ne znam kako sam završila u krevetu kod bivšeg: Najgore je tek usledilo, ta TAJNA ME PROGANJA! 21:01
Ispovesti Oprostio sam joj PREVARU, ali mesecima od tada ona me kažnjava brakom BEZ ODNOSA - kaže da ne može da me dodirne! 21:20
Ispovesti Moja žena vodi DVOSTRUKI ŽIVOT: Ono što sam našao u njenom telefonu ne bih poželeo nikome, a onda je usledio POZIV! 22:01
Ispovesti PREVARILA SAM DEČKA: U vezi sam 10 godina, a onda je došao majstor zbog kvara - sledećeg časa završili smo u krevetu! 21:20
Ispovesti IMAO SAM AFERU U BRAKU: Radim kao dostavljač, pratila me je do auta, a onda smo imali nezaboravno iskustvo u mom kombiju 22:01
VIP Slavni glumac se oženio ćerkom: Sada ima 90 godina i još se ludo vole, a njihova ljubav SVE JE ZGROZILA 11:01
VIP Tri godine od najburnijeg raskida: Šakira konačno progovorila o Pikeu, a ove iskrene reči su sve ostavile u čudu 15:30
Ispovesti Došao sam zbog kvara u kupatilu, onda je ONA izašla ispod tuša - nisam mogao da se obuzdam, život mi je tada upropastila 21:20