Citat dana Žena može voleti tako, kao da nikada neće otići. Ali, može doći i takav dan kada će otići tako, kao da nikad nije ni volela 08:27
Citat dana Ne želim nikad da budem očajna. Tako je - kako je, ne onako kako je moglo biti ili kako bi trebalo da bude 07:50
Citat dana Žena mora da voli jednog ili dva pogrešna muškarca u svom životu da bi znala da ceni onog pravog 08:05
Citat dana Ništa nije vrednije od smeha. To je snaga da se smeješ i napustiš sebe, da budeš svetlost 08:10
Citat dana Mislila sam da starost znači manje posla i manje ljubavi, ali radim više nego ikad i i dalje sam zaljubljena 08:55
Citat dana Ako je to ljubav, onda treba da obuhvata sve – i greške i stvari na koje ste ponosni i morate biti toleranti prema tuđim netolerancijama 08:30
Citat dana Budući da će biti sve manje vremena pred vama, poželite da budete tačno ono što jeste, a ne da olakšate drugima 14:37
Citat dana Život je težak i ako imate sposobnost da se tome smejete, imate sposobnost da uživate u tome 10:01
Citat dana Kad god sam usamljena, uzmem kartu sveta i samo zurim, zurim u nju dok ne počnem da shvatam da je život jedna velika avantura, toliko toga da se vidi i iskusi 09:19
Citat dana Kada neko želi otići od tebe, pusti ga da ode. Tvoja sudbina nije vezana uz tog ko odlozi, uloga te osobe u tvom životu je završena 09:06