VIP Novi POTRES u porodici BEKAM - još jedan sin izdao VIKTORIJU: Zbog onoga što je uradio, ceo svet joj se smeje, a prijatelji je brane 09:20
Horoskop Ova 4 horoskopska znaka ne mogu bez SVAĐE: Pripremite se na SUKOBE - njih ne možete da pobedite 09:01
Ispovesti Nakon raskida sa dečkom saznala da je u DRUGOM STANJU: Kada mu je saopštila radosnu vest, kao da ju je polio hladnom vodom 22:01
Zanimljivosti Ako ovo učinite na Badnje veče, zadesiće vas loša sreća: Ništa od ovoga ne smete da unesete u kuću toga dana 19:01
Brak i veze Umorni ste od borbe oko ćebeta? Skandinavski metod spavanja može da spasi vašu vezu 20:40
Porodične priče SVEKRVA je svaki dan ulazila u naš stan dok nas nije bilo: Odlučila sam da postavim KAMERE i šokirala sam se onim što sam videla 19:30
Ispovesti Posle 28 godina javio mi se SIN, za koga nisam ni znao: Ali supruga mi je besna - postavila mi je nemoguć ultimatum! 20:40
VIP BEKAMOVI žestoko odgovorili sinu koji ih je blokirao: Bruklin traži izvinjenje, a oni mu uzvratili bez dlake na jeziku 10:20
Ispovesti Suprug je uzeo MOJE PREZIME, ali njegovi su bili šokirani: Zovu me vešticom koja mu vrača, više nam niko i ne dolazi! 19:01
VIP OVO NIKO NIJE ZNAO! Radio sam za kraljevsku porodicu, a jednu TAJNU o Kejt i Megan dugo su skrivali 12:55