Citat dana Dete je blagoslov. Duboko verujem da svako kad rodi, mora postati bolji čovek, najbolja verzija sebe da bi od tog malog bića napravio još boljeg čoveka 07:30
Citat dana Nije dovoljno da se sa nekim samo voliš, već da to bude neko za koga bi poželela da bude otac tvog deteta 07:30
Roditeljstvo NIJE RAZMAŽENO NITI DRAMATIČNO: Ako dete OVO radi, pokazuje emocionalnu inteligenciju - tvrdi psiholog 13:01
Roditeljstvo Da li je u redu da vas dete vidi bez odeće? Pitanje jedne mame pokrenulo lavinu komentara na mrežama 18:01
Deca Mamin POLJUBAC čini čuda: Evo kako roditeljski dodir menja mozak i smanjuje stres kod dece 16:01
VIP ALISIJA SILVERSTOUN šokirala svet načinom na koji vaspitava sina (14): Spava sa njim i kupa se, a jedan detalj je dodatno zgadio sve! (FOTO) 20:01
VIP Sijena Miler (44) rodila TREĆE DETE sa 15 godina mlađim partnerom pa priznala: Ne spavam, ne znam gde sam, ali sam ludo zaljubljena! (GALERIJA) 18:01
VIP Kameron Dijaz iznenadila lepim vestima: U tajnosti postala majka trećeg deteta - ime izazvalo buru reakcija! 13:08