Praktični saveti ŠTEDLJIVA MAMA POKAZALA TRIK ZA SUŠENJE VEŠA ZIMI: Sve suvo za 2 sata, a ušteda struje ogromna! (FOTO+VIDEO) 12:01
Ljubimci LJUBOMORNA LJUBIMICA JE POKAZALA KANDŽE: Ljudi su šokirano gledali scenu i pitali šta se desilo s mačkom! (VIDEO) 10:00
Zdrava kuhinja POSNI PILAV NA VODI: Manastirski recept za preukusno jelo, tajna je u jednom začinu! 08:00
Praktični saveti KAKO DA VAM U STANU UVEK BUDE TOPLO, A RAČUN ZA STRUJU MANJI: Električar otkriva jednostavan trik sa zavesama i roletnama! 13:58
Nega LJUDI SU ZAPANJENO GLEDALI U LUKASA: Gde god se pojavi sve oči su uprte u njega, a u pogledu im se nazire strah! (VIDEO) 13:01
Citat dana Sebi nikada nisam dozvolio da mislim da sam najbolji ili na neki način veliki. Mislim da je to svojstvo budala - verovati da si neko drugi. 11:30
Zanimljivosti SNIMALA JE I ZADIRKIVALA BRATA ZBOG PRANJA SUDOVA: U deliću sekunde usledio je veleobrt koji sestra nije očekivala! (VIDEO) 11:01
Ispovesti DEČKO JE POLJUBIO I OTIŠAO U PRODAVNICU: Dva sata kasnije stigla joj je šokantna poruka zbog koje se zaledila! (VIDEO) 10:00
Horoskop MOĆNI PLUTON ULAZI U VODOLIJU: Od 20. januara kreću drastične promene, od nas zavisi da li će nas razoriti ili obnoviti! (FOTO) 09:02
Brak i veze DEVOJKA JE IZNENADILA DEČKA ZA GODIŠNJICU VEZE: Kad je otvorio poklon, nije mogao da zaustavi suze! (VIDEO) 16:01