Brak i veze Nova studija donela rezultate: Žene u dugim vezama GUBE ŽELJU za intimnim odnosima, a evo šta važi za muškarce 22:01
Brak i veze Idealno vođenje ljubavi traje ovoliko minuta, a najčešće se dešava u TAČNO ODREĐENO VREME! 22:01
Brak i veze Otkriveno u kojim godinama su intimni odnosi NAJBOLJI: Rezultati zapanjili sve, nisu one koje pretpostavljate! 22:15
Brak i veze Napustila sam muža jer nije hteo da ide na večeru sa mnom: Možda mislite da sam luda, ali nisam mogla dalje! 20:30
Brak i veze Žene tvrde: Ovo su najkorisniji SAVETI za bolje intimne odnose koje smo ikad dobile! 22:20
Odrasli Da li ste ikada probali da SPAVATE BEZ IČEGA na sebi? Evo da li to zaista može da poboljša san, plodnost i metabolizam! 20:31
Brak i veze Hoću da VODIM LJUBAV sa devojkom PET puta dnevno! Ali, ona to ne želi, zato učim da budem STRPLJIV 22:00
Brak i veze MENOPAUZA I INTIMNI ODNOSI: Bez panike - nije teško sačuvati zdrav libido, potrebno je samo OVO! 22:15
Ispovesti OD ROĐENJA DRUGOG DETETA SUPRUGA NIJE INTIMNA SA MNOM: Onda sam sasvim slučajno uzeo njen telefon i shvatio šta je uradila, to čak ni muškarac ne bi! 21:30
Brak i veze OVAJ POTEZ MUŠKARACA BUDI ŽELJU ZA ODNOSIMA KOD ŽENA: Jednostavan gest koji podiže libido, a ima samo jednu manu! 22:01