Ljubimci Čivava misli da je opasna i "gazda" u kraju: Sada su naučnici otkrili tajnu koja bi mogla da objasni njen temperament 16:01
Ljubimci Mislite da ovako brinete o psu, a možete mu NAŠKODITI: 5 GREŠAKA koje mnogi vlasnici svakodnevno prave 16:01
Citat dana Ako muškarac dozvoli da svi moji psi spavaju sa nama u krevetu, to je za mene najromantičnija stvar. Morate voleti moje pse da biste voleli mene 07:30
Ljubimci DANAS JE SVETSKI DAN PASA: Dan posvećen najboljim čovekovim prijateljima nosi mnogo važniju poruku od slatkih fotografija 15:01
Ljubimci Ne kupujte ih ukoliko nemate dvorište: OVI PSI nikako NISU ZA STAN i mali prostor - a jedna rasa se posebno izdvaja kao temperamentna! 12:01
Ljubimci Ove 3 rase pasa su NAJUGROŽENIJE tokom toplotnog talasa: Jedna GREŠKA može da bude kobna 17:01
Ljubimci 4 SIGURNA ZNAKA DA JE LJUBIMAC DOBIO OPEKOTINE OD SUNCA: Prvo stradaju njuška, uši i kapci, a jedna greška može biti kobna! 16:01
Ljubimci Vaš pas PATI kada izađete iz kuće? Stručnjaci otkrivaju 3 trika koja će mu pomoći da ostane sam 18:01
Ljubimci PLAVE OČI kod pasa nisu samo lepota: Veterinari upozoravaju da ova osobina može otkriti ozbiljan problem 17:01
Ljubimci PAS nije zaboravio devojku koja mu je SPASLA ŽIVOT: Njegova reakcija posle dve godine rasplakala je milione ljudi (VIDEO) 16:01
Ljubimci Kako izabrati PSA koji će postati vaš najbolji prijatelj? Ove RASE su savršeni pratioci za žene! 17:01