Moda SMELA haljina ANE IVANOVIĆ je raj za novogodišnje praznike: Gola leđa i šlic podigli temperaturu, SRPKINJE oduševljene (FOTO) 15:27
Nega Hejli Biber otkriva frizuru koja će vladati 2026: Lepa i jednostavna, a ne zahteva mnogo truda 11:44
Citat dana Opasne žene su uvek posebne, ne po pravilu i lepe. Ja sam bila mangup, uvek svoja, dobra kao osoba i drugar s muškarcima 08:45
Mentalno zdravlje Godine nisu kraj, već početak: Evo zašto ŽENE POSLE 40. postaju jače, lepše i slobodnije nego ikad 17:01
Citat dana Žena može voleti tako, kao da nikada neće otići. Ali, može doći i takav dan kada će otići tako, kao da nikad nije ni volela 08:27
Praktični saveti Ne trošite sate na ribanje: Ako su vam ringle prljave i zagorele, ova DOMAĆA PASTA od samo dva sastojka čisti sve očas posla 14:01
Ispovesti "Znam da je sebično, ali to ne dozvoljavam na svom venčanju" - da li se slažete sa odlukom ove mlade? 13:01
VIP Kejt Vinslet otkrila da su je ZLOSTAVLJALI, ZAKLJUČAVALI I PONIŽAVALI: Najiskrenija ispovest omiljene glumice iz "Titanika" 12:01
VIP "Ovo što rade je ravno prosjačenju": Hari i Megan napadnuti zbog novog načina da dođu do više novca 14:00