Brak i veze Naučnici utvrdili koje doba dana je NAJGORE za intimne odnose: Proverite da li ste usklađeni sa partnerom 22:15
Citat dana Nadam se da moj uspeh inspiriše žene da prihvate svoje obline i svoju lepotu… Ugledam se na žene koje su neustrašive i autentične. 08:37
Novac i karijera Slikala se s bebom DŽINOM pa je napali je da je koristila veštačku inteligenciju: Ovako je dokazala da je njen sin pravi (VIDEO) 16:15
Brak i veze Satima sam se spremala za INTIMAN ODNOS sa dečkom, ali ono što je radio tokom noći potpuno me je slomilo 22:15
Brak i veze Napustila sam muža jer nije hteo da ide na večeru sa mnom: Možda mislite da sam luda, ali nisam mogla dalje! 20:30
Novac i karijera Svekrva i ne krije koliko me MRZI: A ja njoj nikad neću oprostiti ono što je uradila mom mužu, to je NELJUDSKI! 18:15
Novac i karijera Nije slučajno što Mirka može sve da izdrži: Ovaj datum u životu je doneo glumici ono što je druge zaobišlo 08:15
Brak i veze Usred noći sam uhvatio suprugu u akciji sa starijim komšijom: Poludeo sam, a onda se dogodilo NEOČEKIVANO! 22:15
Novac i karijera Otišla sam na venčanje mog bivšeg dečka, a onda je počela AGONIJA, stizale su sve gnusnije poruke! 20:30
VIP Nežna i krhka Kejt Midlton se hrabro bori, ali sve je MRŠAVIJA: Britanci zabrinuti zbog novih slika princeze (FOTO) 19:01