Novac i karijera Posle bakine smrti sam našla dnevnik koji je ona vodila o meni, ono što je pisalo u njemu me je pogodilo u srce 20:20
Moda IVANKA TRAMP održala LEKCIJU i morate da je vidite! Obukla farmerke koje malo kome stoje, ali na njoj su čista desetka! 11:01
Brak i veze Muž me vara sa ćerkom (23) naših komšija: Zgadio mi se život kad mi je njena majka ispričala detalje 20:30
Brak i veze KATARINA je muža PREVARILA s njegovim kumom, kumovim ocem i bratom: A onda joj je SUPRUG priredio najveći ŠOK u životu! 22:01
Nega Ona obožava da boravi u SOLARIJUMU: Promenila je lični opis, a kad čuju KOLIKO GODINA ima, svi se zapanje! (VIDEO) 18:10
Novac i karijera ZA 2 EVRA JE KUPILA TORBU U RADNJI S POLOVNOM ROBOM: Kad je pročitala poruku koja je bila unutra, zanemela je! (FOTO) 17:40
Brak i veze DOK JE MUŽ SPAVAO, STIGLA JE PORUKA NA NJEGOV MOBILNI: Zbog ove tri reči ne spavam noćima, imam utisak da gubim razum! 20:30
Novac i karijera ČUVALA JE VELIKU SESTRINU TAJNU OD PORODICE: Majka i treća sestra sada žele da je se odreknu, totalni haos u porodici! 18:15
Novac i karijera SVEKAR I SVEKRVA SU ME MOLILI DA SE POMIRIM S NJIHOVIM SINOM: Kada su čuli sramotnu istinu o njemu, napravili su mu PAKAO od života! 20:35
Novac i karijera ONA ZARAĐUJE 510.025 DINARA MESEČNO, ALI NJEN POSAO NIKO NE ŽELI: Kada ljudi čuju čime se bavi, svi se uhvate za glavu! (VIDEO) 17:01
Brak i veze ZAŠTO SVE VIŠE ŽENA NE ŽELI DA IMA INTIMNE ODNOSE: Ovo je istinski razlog nestanka strasti i želje 22:20