Ispovesti Ni sama ne znam kako sam završila u krevetu kod bivšeg: Najgore je tek usledilo, ta TAJNA ME PROGANJA! 21:01
Roditeljstvo Nevena je ostala trudna sa 15 i mesecima je to krila od roditelja! Ocu je ISTINU rekla porukom, a reakcija je bila NESTVARNA 12:45
Ispovesti Iza osmeha Drine Pešić krije se bolna priča koju nikad dosad nije ispričala: "Žene, uvek tražite mišljenje drugog lekara!" (VIDEO) 14:01
VIP Najmlađa portparolka Bele kuće (28) TRUDNA sa ŠEZDESETOGODIŠNJAKOM! Stariji je od njene majke, a govorili su da je zaljubljena u TRAMPA 09:30
Žensko zdravlje Da li je nezaštićen intimni odnos posle menstruacije "siguran"? Evo šta treba da znate 21:20
VIP Glumica koja je bila nevina do 35. čeka drugo dete sa ŽENOM: Očarala je muškarce, ali njeno srce je ukrala ONA (FOTO) 13:01
Zanimljivosti Sestre bliznakinje su mislile da nikada neće imati bebu: Ostale su trudne gotovo istog dana, a onda se desio još veći ŠOK 20:01
VIP Objavile TRUDNOĆU na crvenom tepihu: Jedna u goloj haljini čeka bebu sa 15 godina mlađim, a druga je zasenila sve 10:06
Zanimljivosti SIMPTOM se javio u toku noći: Nisam ni sanjala šta mi sledi, već je bilo kasno - devojke, oprezno! 08:30