Roditeljstvo Kad SUDBINA umeša prste: Identične BLIZNAKINJE na svoj rođendan rodile devojčice u istoj bolnici! (GALERIJA) 11:01
Roditeljstvo DEVOJKA SA KRILIMA otkrila tužnu vest: IZGUBILI smo BEBU u četvrtom mesecu trudnoće, nisam želela da prolazi kroz isto što i ja! 16:13
Brak i veze Samo u ovom godišnjem dobu MUŠKARCI SU NAJPLODNIJI: Naučnici otkrivaju najbolji trenutak za začeće! 21:01
Žensko zdravlje VANTELESNA OPLODNJA ne čeka: Prof. dr Ana Mitrović Jovanović ističe da godine i pogrešne analize smanjuju ŠANSE ZA BEBU! (VIDEO) 20:30
Ispovesti Bila sam ubeđena da je on moja SRODNA DUŠA: Kada sam se pojavila na njegovom pragu da mu kažem da sam TRUDNA vrata mi je otvorila ONA! 19:01
Zanimljivosti Poznata influenserka trudna DEVETI PUT - svi je napadaju zbog muža, a ona koristi trudnoću za promociju 15:01
Roditeljstvo Posle avanture za jednu noć, Ana je u 44. ostala TRUDNA - bila je spremna na sve, ali ove majčine reči su je potpuno zatekle! 11:01
Zanimljivosti Devojka koja je bila intimna sa 400 muškaraca zbog izazova objavila da je TRUDNA: Sad se svi pitaju samo jedno 20:51
Roditeljstvo NEVEROVATNO! Evo kako DRUGA TRUDNOĆA menja mozak žene - dešavaju se dve ključne promene 12:51
VIP DEVOJKA SA KRILIMA ponovo u DRUGOM STANJU! Podelila lepe vesti i emotivne slike na koje niko nije ostao ravnodušan 14:55
Zanimljivosti Bila je 7 godina u MENOPAUZI, a onda RODILA DETE: Dogodilo se čudo - lekari objasnili kako je to moglo da se desi (VIDEO) 20:01