Brak i veze Koliko MUŠKARCI zaista mogu da IZDRŽE tokom intimnog odnosa: Nije svejedno imate li 25 ili 55, sve zavisi od godina! 22:01
Ispovesti Oprostio sam joj PREVARU, ali mesecima od tada ona me kažnjava brakom BEZ ODNOSA - kaže da ne može da me dodirne! 21:20
Brak i veze Kada intimni odnos počinje, a kada se završava i od koga to zavisi: Ovo su GREŠKE koje parove skupo koštaju 22:01
Ispovesti PREVARILA SAM DEČKA: U vezi sam 10 godina, a onda je došao majstor zbog kvara - sledećeg časa završili smo u krevetu! 21:20
Ispovesti IMAO SAM AFERU U BRAKU: Radim kao dostavljač, pratila me je do auta, a onda smo imali nezaboravno iskustvo u mom kombiju 22:01
Brak i veze Sad se zna koliko dugo muškarci mogu bez intimnih odnosa i uopšte nije tako kao što mislite 21:20
Brak i veze Nova studija donela rezultate: Žene u dugim vezama GUBE ŽELJU za intimnim odnosima, a evo šta važi za muškarce 22:01
Brak i veze Nova studija otkriva: Evo šta se dešava u MOZGU MUŠKARCA tokom intimnih odnosa - nije ono što prvo pomislite! 22:01
Brak i veze Idealno vođenje ljubavi traje ovoliko minuta, a najčešće se dešava u TAČNO ODREĐENO VREME! 22:01
Brak i veze Ova hrana "UBIJA" želju za intimnim odnosima, i ozbiljno SABOTIRA vašu snagu u krevetu 20:01