Foto dana Kao morska sirena: Glumica Kejt Hadson izgledala je zanosno na premijeri filma "Song Sung Blue" u Njujorku 09:35
VIP MINJA MILETIĆ prikovala gledaoce za male ekrane: Grmi u vatreno crvenoj haljini, niko ne trepće! (FOTO) 20:40
Zanimljivosti Polusestra je htela da me na mojoj veridbi zaseni haljinom poput VENČANICA: Morala sam da smislim malu OSVETU! 19:20
VIP NAŠA NAJLEPŠA VODITELJKA u najatraktivnijem izdanju: Čipka klizi niz telo, a mini-suknja otkriva savršene noge! (FOTO) 20:15
Moda Kad žena SIJA posle RAZVODA: Glumica u PETOJ DECENIJI nosi haljinu koja pristaje tinejdžerkama, a njoj stoji kao salivena 13:01
VIP Niko ne trepće dok gleda DRAGANU KOSJERINU: Grmi u ultrauskoj haljini, gola leđa bacila sve u drugi plan! (VIDEO) 15:01
VIP LENA KOVAČEVIĆ očarala modnim izdanjem: Dubok šlic otkrio savršene noge, a haljina je čista magija! (FOTO) 19:01
Foto dana Pevačica Gven Stefani u spektakularnoj haljini na premijeri filma "Oh. What. Fun" u Njujorku 09:32
Moda Rijana sve ostavila u čudu i kao žvakaća guma balansira između AUTENTIČNOSTI i PROMAŠAJA - da li je ovo previše? (FOTO) 08:34
VIP TAMARA VUČIĆ blista u najlepšoj zimskoj haljini sezone: Romantična kreacija izgleda kao filmski kostim (GALERIJA) 19:40
Moda Najmoćnija haljina u istoriji filma: Simbol strasti, greha i sećanja - i niko ne može da je iskopira (GALERIJA) 12:20