VIP Šta se krije iza vrata raskošne VILE SOFIJE LOREN: Živela je kao u filmu, dom dostojan kraljice sada se prodaje (FOTO) 19:01
VIP Slavna glumica gotovo neprepoznatljiva nakon gubitka više od 43 kilograma: Evo kako je to uspela 09:40
VIP ANICA DOBRA otkriva tajnu svoje ishrane: Evo da li voli da kuva i šta je najčešće na njenoj trpezi 19:01
VIP Ko je bila NAJLEPŠA GLUMICA sa tragičnom sudbinom: Preminula je 3 dana pred svadbu, a zbog ovoga niko joj nije došao na večni ispraćaj 20:01
Citat dana Kad god je neki muškarac pokušao da me promeni, to je bilo katastrofalno. Ne podnosim ograničenja 07:01
VIP Tvrdila da se nikad neće udati, pa poklekla: Od leta ponovo sama, evo kako sada izgleda zanosna LETICIJA KASTA (GALERIJA) 20:01
VIP "ŽENA MAČKA" grmi na pragu 7. decenije: Kada se okrenula, otkrila najdublji mogući DEKOLTE - niko ne trepće! (GALERIJA) 20:01
Citat dana Dopada mi se da budem žena u muškom svetu. Na kraju krajeva, muškarci ne mogu da nose haljine, ali žene mogu da nose pantalone 07:01
VIP Niko nije znao ove tajne o SLOBODINOM I VOJINOVOM BRAKU: Evo gde je bio poslednjeg momačkog dana, sve otkriveno! (FOTO) 19:01
Citat dana Za mene je ljubav kada mi neko kaže da želi da provede ostatak života sa mnom i da bi zbog mene, ako treba, iskočio i iz aviona 07:10
VIP MARGO ROBI proglašena najlepšom ženom sveta: Put od konobarice i čišćenja kuća do Holivuda bio je trnovit! (GALERIJA) 21:01