VIP MONIKA BELUČI u pripijenoj haljini koja ne prašta: Stomačić ne skriva, a izgleda MOĆNIJE nego ikad! (GALERIJA) 20:01
Citat dana Prvo dete dobila sam sa 40, drugo sa 45, a Bond devojku igrala sa 50. Baš me zanima šta je sledeće! 07:30
VIP MLAĐA ĆERKA MONIKE BELUČI prvi put u žiži javnosti: Tek puni 16 godina, a već je zablistala na naslovnici Voga 14:01
Citat dana Lepota žene postaje problem samo u dva slučaja: kada je nema, i kada ne postoji ništa osim lepote 09:35
VIP Da li vam se više sviđa izgled MONIKE BELUČI ili DEMI MUR: Mediteranske obline ili holivudska mršavost - glasajte i presudite! 19:01
VIP MONIKA BELUČI grmi u haljini dubokog dekoltea: Ipak svi gledaju u njeno LICE - u 7. deceniji izgleda nestvarno! (GALERIJA) 22:01
Moda Liči na tatu, ali je BOGINJA na mamu: DEVA KASEL prošetala pistom i pokazala ŠARM koji ostavlja bez reči 17:01
Citat dana Šta ću raditi kada ostarim i kad me moja slika u ogledalu više neće radovati? Neću gledati sebe u ogledalu, gledaću u svoju decu 07:15
VIP Najskandalozniji RAZLAZI U 2025. godini: Od njih smo očekivali da će zauvek biti zajedno, bili su simbol LJUBAVI, a onda je sve PUKLO 19:20
Citat dana Žena može voleti tako, kao da nikada neće otići. Ali, može doći i takav dan kada će otići tako, kao da nikad nije ni volela 08:27