VIP PRIJATELJ NOVAKA ĐOKOVIĆA bio je glavni gost na BRUKLINOVOJ SVADBI, i kažu da je baš on "zakuvao čorbu": Javno se obratio i otkrio PRAVU ISTINU 08:33
Moda Dok su svi gledali umetničko klizanje, mi smo nemo posmatrali ĐOKOVIĆE: Nikada nisu bili ovako MODNO USKLAĐENI, izgledaju zadivljujuće 11:20
VIP Jelena Đoković na meti kritika zbog nove frizure: Novak KIDA AUTFITOM, a nju komentari na mrežama nimalo ne štede 09:40
VIP "NOVAK se nekoliko puta dnevno RAZVODI od mene zbog ovoga": Jelena progovorila o teškim trenucima u braku 13:01
VIP Ovako je započela ljubavna priča NOVAKA I JELENE ĐOKOVIĆ: Prisutni tvrde - bila je to ljubav na prvi pogled! (GALERIJA) 16:40
VIP Veliki FAN NOVAKA ĐOKOVIĆA glavni krivac za Viktorijin prljavi ples na svadbi: Bruklin ga je dotad obožavao! (GALERIJA) 13:01
VIP Novak Đoković o vaspitanju Stefana i Tare: Moja žena to voli da priča deci, a ja to nikako ne dam! 14:01
VIP JELENA ĐOKOVIĆ u Grčkoj peva SRPSKI NARODNJAK! Neočekivan prizor svi komentarišu, VIDEO pokazao kakva je zapravo 08:40
VIP Ovako izgleda LUKSUZNA VILA koju je pazario NOVAK ĐOKOVIĆ: Ova prostorija je kao iz snova i retki je mogu priuštiti (FOTO) 16:51
VIP NEVEROVATNA PROMENA! Ovako je Jelena Đoković izgledala dok je jela MESO: Slike izazvale buru komentara - šta vi kažete? 15:01