Horoskop Ovih 5 znakova biće MILJENICI svemira: SVE im ide od ruke - sreća, uspeh i ljubav dolaze zajedno 09:01
Horoskop Venera ulazi u Bika i donosi HEDONIZAM: U zavisnosti od podznaka, nekome stiže STRAST, a nekome PARE 20:01
Horoskop Sudbina im vraća dug: Ova tri znaka će od aprila uživati u BOGATSTVU i LJUBAVI i sve će im ići od ruke 09:01
Mentalno zdravlje Harvardsko istraživanje dugo 88 godina otkrilo šta nas zaista čini SREĆNIM: Nije ono što mislite! 18:01
Ispovesti Svi su jedva čekali njihovo venčanje, a onda je jedan ZAHTEV mladenaca UVREDIO goste i SKINUO im OSMEH 19:01
VIP Prave su holivudske zvezde i imaju BOGATSTVO od 275 miliona dolara, ali DECI neće ostaviti NI CENT - evo šta kažu 12:20
Horoskop Ako ste jedan od ova 3 znaka, pripremite se da postanete BOGATI: Sledi veliki finansijski PREOKRET! 09:01
Novac i karijera Ako ovo primećujete oko sebe, smeši vam se BOGATSTVO: 5 znakova u koje mnogi veruju 18:40
Test ličnosti TAROT otkriva ISTINU: Izaberite kartu i saznajte da li vas uskoro čeka NOVČANI preokret! 19:01
Novac i karijera SESTRA JE OD MENE TRAŽILA NEŠTO NEOPROSTIVO I ZATO NEĆU IĆI NA NJENO VENČANJE: Svi me napadaju, ali znam da sam u pravu! 18:55
Praktični saveti ŠTO JE DRVO NOVCA BUJNIJE, TO VIŠE PARA PRIVLAČI: Evo kako da krasula procveta - i 2 sastojka uz koje će rasti kao luda 15:30