Citat dana Svaki brak je kosmos za sebe i ne bih da dajem nikakve savete. Najzdravije je fokusirati se na svoj dom i porodicu i ni sa kim se ne upoređivati 07:30
Zanimljivosti 7 navika srećnih ljudi po japanskoj metodi: Ne čekaju SAVRŠEN TAJMING, već svakodnevno rade ove stvari 20:01
Citat dana Naša nesreća s vremena na vreme zna biti zabavna. Ne verujem da će svet postati bolji. Spas je u življenju sa ljudima koje voliš i koji vole tebe 09:24
Citat dana Ako gledaš što imaš u životu, uvek ćeš imati više. Ako gledaš ono što ti nedostaje u životu, nikad nećeš imati dovoljno 07:30
Porodične priče Baka je znala ono što danas ponovo otkrivamo: 7 starih saveta koji mogu da vam promene svakodnevicu 10:01
Citat dana Ne trošim ni trenutak pokušavajući da izgledam mlađe, ni na koji način, nikada! Potpuno sam prihvatila činjenicu da je ovo lice koje sam zaslužila. I ono mi govori tako mnogo 07:30
Citat dana Ne kajem se ni zbog čega što sam ikada uradila ili rekla. Ne volim da živim život pod cenzurom. Volim da kažem ono što osećam i mislim da ljudi to poštuju 07:30