Citat dana Nikad nećete stići do napretka ako budete stajali po strani, žalili se i prigovarali, već isključivo primenjivanjem vlastitih ideja 08:09
Citat dana Ja sam zaista srećna osoba. Mislim da se to vidi na ljudima. Mislim da nema ničeg što više postara čoveka od nesreće 07:30
Citat dana Život je onakav kakav mi hoćemo da bude, kakvog ga mi kreiramo, jer ako čovek stalno misli da je problem, ne može se iz toga izvući 07:30
Citat dana Život je težak - i ako imate sposobnost da se tome smejete, imate sposobnost da uživate u tome 07:30
Porodične priče Jedan kućni DNK test otkrio tužnu porodičnu tajnu: Život mi se raspao u sekundi 21:01
Citat dana Osećala sam da je pravi trenutak da počnem da ostvarujem svoju budućnost, pa sam postavila cilj. Moj cilj je bio nezavisnost 14:41
Zanimljivosti Ova baka ima 102 godine i njene reči su nas oduševile: Za srećan život kom svi težimo bitna je samo ova JEDNOSTAVNA STVAR 16:01
VIP Vilijam i Kejt napravili ŽURKU USELJENJA: Sada žive na raskošnom imanju sa 8 spavaćih soba, evo kako izgleda novi dom 09:30