Citat dana Trudim se da živim što je ispravnije moguće, da ne guram ruke u tuđe džepove i da poštujem granice onih do kojih mi je stalo. Ostalo mi je nevažno 07:30
Citat dana Što ti je teži život, više naučiš i ideš dalje. Sve sam shvatala kao izazov, a ja volim izazove 07:30
Citat dana U životu moraš zapamtiti da postoji pozitivna strana u svakoj negativnoj i negativna strana u svakoj pozitivnoj 07:30
Citat dana Najvažnije je da ne počnete da živite život koji drugi očekuju od vas. To je možda najteža stvar. Ako grešim, grešim po svom 07:30
Citat dana Život je samo jedan, a mi se vrlo često ponašamo kao da ćemo ih imati još najmanje tri 07:30
Citat dana Nemojte se toliko truditi da se uklopite, a svakako se nemojte truditi ni da budete drugačiji, samo se potrudite da budete svoji 07:30
Citat dana Svaki brak je kosmos za sebe i ne bih da dajem nikakve savete. Najzdravije je fokusirati se na svoj dom i porodicu i ni sa kim se ne upoređivati 07:30
Zanimljivosti 7 navika srećnih ljudi po japanskoj metodi: Ne čekaju SAVRŠEN TAJMING, već svakodnevno rade ove stvari 20:01
Citat dana Naša nesreća s vremena na vreme zna biti zabavna. Ne verujem da će svet postati bolji. Spas je u življenju sa ljudima koje voliš i koji vole tebe 09:24
Citat dana Ako gledaš što imaš u životu, uvek ćeš imati više. Ako gledaš ono što ti nedostaje u životu, nikad nećeš imati dovoljno 07:30