Mentalno zdravlje Koliko treba da traje idealan odmor? Naučnici otkrivaju broj dana koji najviše prija zdravlju 18:01
Ispovesti I posle 20 godina misli na uzbudljivu noć sa šeficom: Sada strahuje da će mu ta uspomena uništiti brak 21:01
Citat dana Meni je porodica i danas na prvom mestu. Moja deca, pa tek onda sve ostalo. Posao nikada nije bio ispred porodice 07:30
Ispovesti VODILA JE LJUBAV sa kolegom u kancelariji, a onda se u sekundi otreznila: To je mogla da bude GREŠKA njenog života 22:01
Horoskop SUDBINA se okreće u julu: Ova 4 horoskopska znaka čekaju najveće životne PROMENE - sve kreće nabolje 09:01
Horoskop MLAD MESEC U BLIZANCIMA MENJA TOK NEDELJE: Svaki znak je NA UDARU, a evo koga očekuje DRAMA! 09:01
Citat dana Vesela sam, volim da se družim i izlazim, još ako sam zauzeta poslom koji volim i deca su mi dobro, osećam se ispunjeno 07:30
VIP Iza kulisa Voga: Asistenti otkrivaju kako ZAISTA izgleda raditi za Anu Vintur - STRES se podrazumeva 13:01
Citat dana Biti uspešna majka i domaćica ponekad je veće umeće nego posao! Zato uvek slavim svoj dom, porodicu, toplinu i zajednički ručak 09:07
Mentalno zdravlje PAUZU NA POSLU treba da provedete baš ovde: Za kratko vreme će vam podići raspoloženje, smanjiti stres i ojačati imunitet 13:01