Ispovesti Progoni me strah da moja devojka ZAMIŠLJA BIVŠEG u krevetu: Već me je varala s njim, sada ne mogu da se oslobodim sumnje! 21:01
Ispovesti Započeo sam tajnu AFERU SA SVASTIKOM, a ona je sada trudna: 10 godina pokušavam da dobijem dete sa suprugom, a sada se desi OVO! 21:01
Ispovesti U početku sam bila polaskana njegovom prosidbom: Ali razlika od 25 godina se tek posle dve decenije pokazala kao KOBNA GREŠKA! 21:01
Ispovesti Moj SUPRUG je 22 godine spavao sa MOJOM MAJKOM, a to čak nije ni najgore - cela istina me je totalno slomila! 21:01
Ispovesti Ušao sam u AFERU iz osvete: Onda mi je supruga rekla nešto što me je potpuno slomilo! 20:01
Ispovesti Plašio sam se da PREKINEM AFERU jer me je ljubavnica ucenjivala: Onda je moja žena ušetala uz ove reči - zanemeo sam 20:01
Ispovesti Obećao je da se promenio, a onda sam mu tajno UZELA TELEFON: Kada sam videla ko mu je LJUBAVNICA, umalo se nisam srušila! 21:01
Ispovesti Volela sam ga, a on je saopštio da se ženi mojom prijateljicom: NOĆ PRED VENČANJE mi je ipak došao, od tad me to progoni 20:15
Ispovesti Prokockao sam našu ušteđevinu zbog ONLAJN AFERE: Sada me ucene guraju u očaj, svaki put je sve gore, mogu da IZGUBIM SVE 20:20
Ispovesti Znala sam da ne smem da se upuštam u AFERU SA ŠEFOM: Sanjala sam ljubav, a on mi je na to odgovorio da hoće ovo! 21:20
Ispovesti Moja žena vodi DVOSTRUKI ŽIVOT: Ono što sam našao u njenom telefonu ne bih poželeo nikome, a onda je usledio POZIV! 22:01