Brak i veze Otkrila je BELEŠKU U TELEFONU svog dečka od koje joj se okrenuo stomak - više ništa nije bilo isto! 21:01
Ispovesti Ni sama ne znam kako sam završila u krevetu kod bivšeg: Najgore je tek usledilo, ta TAJNA ME PROGANJA! 21:01
Ispovesti Muškarci otkrivaju šta zaista čini ženu DOBROM U KREVETU - ovi detalji prave veliku razliku i nezaboravno iskustvo! 22:01
Ispovesti Sve je počelo kao zabava: Ona je 30 GODINA STARIJA od mene i razmazila me je poklonima, a onda sam saznao pravu istinu! 21:20
Ispovesti Pijana noć koja je promenila sve: Kako sam sa 24 godine izgubio NEVINOST sa devojkom najboljeg druga! 22:01
Ispovesti Bila je intimna sa 300 ljudi u godinu dana, a evo kako je njen otac reagovao: Jedan njegov poziv otkrio je koliko se žrtvovao 11:01
Ispovesti Došao sam da udatoj i 15 godina starijoj klijentkinji sredim sajt: Sačekala me je u bademantilu, a onda ga razvezala! 22:01
Ispovesti Došao sam zbog kvara u kupatilu, onda je ONA izašla ispod tuša - nisam mogao da se obuzdam, život mi je tada upropastila 21:20
Ispovesti Zatražio sam RAZVOD posle 3 nedelje braka zbog onoga što sam pronašao u njenom telefonu, i to još za NJEGOVE OČI! 21:01
Ispovesti PUNU DECENIJU BIO SAM JEDINI U PORODICI KOJI JE RADIO: Sve sam ulagao u kuću, da bi me iz nje izbacili i to sa bebom! 17:01
Brak i veze MISLILA SAM DA SAM NAJZAD PRONAŠLA SAVRŠENOG MUŠKARCA NA INTERNETU: Šokirala sam se kada sam se setila odakle ga znam! 20:01