VIP KEVIN KOSTNER otkrio sve o odnosu sa VITNI HJUSTON: Terali ga da skrati govor na njenoj sahrani, ali nije želeo! (FOTO) 19:01
VIP Muzička diva u Armani haljini otvorila Olimpijske igre, a iza nje - burna priča: Bila ljubavnica oženjenom čoveku s troje dece, pa usledio veliki preokret 12:01
VIP Prvo je saznala da su joj bebe TEŠKO BOLESNE, ali tu nije bio kraj: Pevačica odmah posle toga OKONČALA vezu sa ocem dece 17:01
VIP SLAVNA PEVAČICA grmi i sredinom 5. decenije: Ponela raskošnu suknju, dok rukama JEDVA PRIKRIVA grudi - mreže gore (FOTO) 21:01
Citat dana Dopada mi se da budem žena u muškom svetu. Na kraju krajeva, muškarci ne mogu da nose haljine, ali žene mogu da nose pantalone 07:01
Citat dana Za mene je ljubav kada mi neko kaže da želi da provede ostatak života sa mnom i da bi zbog mene, ako treba, iskočio i iz aviona 07:10
VIP "Kako smo došli do toga da je OVO NORMALNO?" Pevačica objavila kako je dobila bebu, sada ne može da se odbrani od napada (FOTO) 11:01
VIP Napustila nas je legenda jugoslovenske muzike: U mladosti joj niko nije bio ravan, evo kako je izgledala Beti Đorđević (VIDEO) 13:02
Moda DŽENIFER LOPEZ posle gole haljine ponela još žešću kreaciju - šlic seva, ko bi se na to usudio, sem nje?! (GALERIJA) 19:20
VIP ANA KOKIĆ u prazničnom izdanju koje ostavlja bez daha: Dubok šlic i bujni dekolte mame sve poglede! (FOTO) 20:01