Moda SAMO ZA SMELE: Ovaj detalj na garderobi čini svaku kombinaciju posebnijom i biće hit ovog proleća 13:51
VIP DEVOJKA SA KRILIMA ponovo u DRUGOM STANJU! Podelila lepe vesti i emotivne slike na koje niko nije ostao ravnodušan 14:55
Brak i veze Ljubavnica RAZOTKRIVA oženjene: Ove stvari muškarci NIKADA neće reći svojim suprugama, ali meni hoće 12:20
Citat dana Nisam tipična srpska, balkanska žena - živim kako ja mislim da treba, a ne kako sredina kaže 08:44
Brak i veze Godinama je sadašnju ženu bivšeg muža krivila za SVE: A onda je ISTINA isplivala na videlo 14:20
VIP Ovako je princeza Dajana ZADALA UDARAC bivšem mužu: Počela je OSVETNIČKOM HALJINOM, a onda je priredila HAOS 12:20
Citat dana Žena treba da veruje u sebe i kad je teško i kad joj govore suprotno. U njoj samoj je snaga i to ne sme nikada da zaboravi 07:30
VIP Samo 3 dana posle svadbe je odlučio da ostavi ženu: Odmah su se RAZVELI, a PEVAČ se zaljubio u muškarca 14:01
Nega Nekadašnja manekenka ima 55 GODINA, a i dalje ima lice kao tinejdžerka: Ova PRAVILA strogo poštuje 11:01
Zanimljivosti Nezaposleni suprug iznenadio ženu za DAN ZALJUBLJENIH: Njena reakcija na poklon je rasplakala sve na mrežama 12:01
Novac i karijera UMORNE STE OD ĆUTANJA? Naučite kako da pregovarate - besplatna radionica u Beogradu 11:40
VIP Orlando Blum pronašao utehu u 20 GODINA MLAĐOJ manekenki: Posle RASKIDA s pevačicom, ljubi misterioznu plavušu (GALERIJA) 11:01