Dating Zalisci više nisu problem: Žene "otkidaju" na ćelave muškarce - a ovo im je najprivlačnije 17:01
Brak i veze Novi TREND U SVETU INTIME: Muškarci više ne maštaju o domino-dami, već im je bitno nešto totalno drugo! 22:01
Brak i veze Nije ono što mislite: Muškarci otkrivaju šta im je najprivlačnije kada žene rade u krevetu 21:01
Citat dana Bilo je mnogo ljubavi i ceo moj život je zapravo potraga za ljubavlju. Neko voli jednom ili dvaput, a ja sam volela više puta 11:07
Ispovesti Muškarci otkrivaju šta zaista čini ženu DOBROM U KREVETU - ovi detalji prave veliku razliku i nezaboravno iskustvo! 22:01
Brak i veze Koliko vremena muškarcima stvarno treba između odnosa i dva vrhunca - i šta na to utiče 22:01
Citat dana Opasne žene su uvek posebne, ne po pravilu i lepe. Ja sam bila mangup, uvek svoja, dobra kao osoba i drugar s muškarcima 08:45
Brak i veze Sad se zna koliko dugo muškarci mogu bez intimnih odnosa i uopšte nije tako kao što mislite 21:20
Citat dana Muškarci ostare, pa ih i dalje volimo. Želim da budem kao muškarac. Ne želim zahvate da bi me smatrali lepom 09:25
Brak i veze Nova studija otkriva: Evo šta se dešava u MOZGU MUŠKARCA tokom intimnih odnosa - nije ono što prvo pomislite! 22:01