Moda Marion Kotijar u jednom danu pokazala dva potpuno različita lica mode u Kanu: O oba izdanja SVI PRIČAJU 14:01
Moda Romansa na CRVENOM TEPIHU: Alisija Vikander i Majkl Fasbender držali se za ruke u Kanu (GALERIJA) 20:01
Citat dana Ja sam stara duša, zbog čega me reditelji često zovu da učestvujem u projektima koji govore o prošlosti. Mada se dobro snalazim i u savremenim 07:30
VIP ALISIJA SILVERSTOUN šokirala svet načinom na koji vaspitava sina (14): Spava sa njim i kupa se, a jedan detalj je dodatno zgadio sve! (FOTO) 20:01
VIP ELIZABET HARLI na pragu 7. decenije u providnoj čipki zapalila Njujork: Ipak, sin je ukrao šou! (GALERIJA) 19:01
Moda DŽILIJAN ANDERSON (57) zapalila Kan: Ponosno pokazala bore i očitala lekciju izbotoksiranom Holivudu! (GALERIJA) 18:01
VIP Sijena Miler (44) rodila TREĆE DETE sa 15 godina mlađim partnerom pa priznala: Ne spavam, ne znam gde sam, ali sam ludo zaljubljena! (GALERIJA) 18:01
VIP Kirsten Danst pokazala veliku PROMENU na telu: Fanovi ne mogu da veruju šta se desilo sa slavnom glumicom! (GALERIJA) 12:01
VIP Hju Džekmen sa novom devojkom na Met Gali: PRSTEN na ruci Saton Foster podgrejao glasine o VERIDBI! (GALERIJA) 20:30
VIP SELMA HAJEK na pragu 7. decenije zablistala u uskoj crnoj haljini u Veneciji: Elegancija bez greške (GALERIJA) 14:01
Porodične priče Ispovest glumice Ane Obregon o iskustvu kao "mama-baka": Ispunila poslednju želju sina uz pomoć surogat majke i sada uživa s unukom 18:01