Nega Bivša žena Bena Afleka izgleda sjajno sa 53 godine - ovo radi UJUTRU i izgleda kao devojčica 12:01
Citat dana Šta ću raditi kada ostarim i kad me moja slika u ogledalu više neće radovati? Neću gledati sebe u ogledalu, gledaću u svoju decu 07:15
VIP LIDIJA VUKIĆEVIĆ je dočekala Božić kao u bajci: Njen stan izgleda poput čarolije - to samo ona može (VIDEO) 12:01
Foto dana Pevačica Dav Kameron i muzičar Damijano David verili su se u novogodišnjoj noći, a sada je srećne vesti potvrdio i pevač 15:50
VIP Prvi trening kao mama: ANJA MIT vežba u TERETANI mesec dana posle porođaja, a linija je pod konac! (FOTO) 18:45
VIP BRIŽIT BARDO imala 4 muža i bezbroj afera, a završila sa 220 mačaka: "Mladost sam dala muškarcima, mudrost životinjama!" 18:01
Citat dana Čak i ako idem pogrešnim putem, uvek idem svojim putem, uvek imam svoje mišljenje i radim ono što želim 07:30
Kultura Kako je serija "Tvrđava" promenila život Darije Vučko i Ognjena Mićanovića: Da li je ljubav jača od rata? (GALERIJA) 21:55
Citat dana Neverovatno je šta se može dogoditi ako nekoga samo zagrlite, nadam se da svi to možemo učiniti jedni za druge 14:57
VIP FATALNA GLUMICA grmi u haljini koja otkriva sve njene adute - na pragu šeste decenije izgleda kao boginja! (FOTO) 19:20