Brak i veze Ljubavnica RAZOTKRIVA oženjene: Ove stvari muškarci NIKADA neće reći svojim suprugama, ali meni hoće 12:20
VIP Muzička diva u Armani haljini otvorila Olimpijske igre, a iza nje - burna priča: Bila ljubavnica oženjenom čoveku s troje dece, pa usledio veliki preokret 12:01
VIP Pike PREVARIO ženu zbog koje je ostavio ŠAKIRU?! Htela je da mu rodi decu, ali njemu je OVO bilo preče – evo šta se zapravo dešava 11:40
Ispovesti Muž ju je VARAO na njene oči: A onda je upoznala LJUBAVNICU i ono što se desilo među njima bilo je NEZAMISLIVO 21:01
Ispovesti Obećao je da se promenio, a onda sam mu tajno UZELA TELEFON: Kada sam videla ko mu je LJUBAVNICA, umalo se nisam srušila! 21:01
VIP Progovorila Eskobaroba ljubavnica: Ispovest o vezi sa moćnikom kog su se svi plašili, a pored nje se topio poput leda 17:10
VIP MONIKA LEVINSKI uzburkala Holivud: Pojavila se na Beverli Hilsu i ostavila sve bez reči – izgleda BOLJE nego ikad! (FOTO) 19:45
Brak i veze OVO su pravi razlozi zašto muškarci varaju, i nijedan nema veze sa intimnim odnosima! 13:15
Brak i veze Zvala me je ljubavnica mog muža i rekla mi da sam DOSADNA u krevetu: OVAKVU osvetu ni u snu nije očekivala! 22:30
Odrasli Ja imam 25, moja ljubavnica 45 godina, i ovih 5 pravila moram da poštujem svaki put kad se vidimo! 20:30
Brak i veze Muž me vara sa ćerkom (23) naših komšija: Zgadio mi se život kad mi je njena majka ispričala detalje 20:30