VIP Posle 5 dana, javila sam roditeljima da ćemo živeti zajedno: Nela Mihailović je na najbaksuzniji datum upoznala njega (FOTO) 12:20
Horoskop Neukrotivi i nepopravljivi: Ova 3 horoskopska znaka najčešće rasturaju brak - promene ne dolaze u obzir! 09:01
Ispovesti Zatražio sam RAZVOD posle 3 nedelje braka zbog onoga što sam pronašao u njenom telefonu, i to još za NJEGOVE OČI! 21:01
Brak i veze BRAK VAM JE NA IVICI: Ovo su znaci UPOZORENJA da vam odnos propada, upozorava ADVOKAT 17:01
Brak i veze Zašto su danas parovi REĐE INTIMNI nego pre 30 godina: Jedna svakodnevna navika KRIVA je za pad želje 20:20
VIP Sa 16 godina se udala za 50-godišnjeg glumca: Otkrila je MRAČNE TAJNE braka o kojima je ćutala - "bilo me je STRAH" 11:00
VIP NAJTUŽNIJA ŽENA HOLIVUDA PROGOVORILA! Hejli Biber prvi put iskreno o braku sa Džastinom: "OVO se nikada neće promeniti!" 09:40
VIP SILVESTER STALONE je sadašnju suprugu ostavio zbog trudne ljubavnice, pa saznao da dete nije njegovo, usledio veleobrt! 20:15
VIP JELENA BIN DRAI je u braku sa MILIONEROM IZ DUBAIJA: Ova pravila mora da poštuje, a evo da li deli muža sa više žena 11:15
VIP Prvi musliman na čelu Njujorka i njegova supruga UPOZNALI se preko APLIKACIJE, a brak proslavili vožnjom u metrou (FOTO) 21:05