Ispovesti OSAM GODINA nije imala odnose sa suprugom: Kada ga je pitala ZAŠTO, odgovor ju je RAZORIO 22:01
VIP Nazivaju ih KATASTROFOM: Udala se za 20 godina starijeg glumca, a razveli su se samo zbog jedne rečenice 15:01
VIP Brak NAJLEPŠEG para devedesetih bio je do srži RAZOREN, ali se nikada nisu rastali: Tragična NESREĆA sačuvala je njihov zavet ljubavi do smrti 12:20
Brak i veze 7 tihih signala da je BRAK U KRIZI: Stručnjaci upozoravaju – RAZVOD ne dolazi preko noći! 18:01
Ispovesti Naši sinovi su napustili porodični dom: Konačno mogu da OSTAVIM MUŽA zbog ljubavnika, ali ne znam imam li hrabrosti 21:45
VIP Omiljeni glumac (87) ima 32 godine mlađu ŽENU koja je KOPIJA NJEGOVE BIVŠE: One su nerazdvojne (GALERIJA) 13:40
Ispovesti U početku sam bila polaskana njegovom prosidbom: Ali razlika od 25 godina se tek posle dve decenije pokazala kao KOBNA GREŠKA! 21:01
VIP Glumica se ZVANIČNO RAZVELA posle 20 godina braka: Imaju troje dece, a sada mora da mu plati MILIONE (GALERIJA) 15:01
Brak i veze Godinama je sadašnju ženu bivšeg muža krivila za SVE: A onda je ISTINA isplivala na videlo 14:20
VIP Samo 3 dana posle svadbe je odlučio da ostavi ženu: Odmah su se RAZVELI, a PEVAČ se zaljubio u muškarca 14:01