Brak i veze Roditelji su ostali zajedno, ali deca su platila cenu - desilo im se ovih ŠEST posledica 18:01
Brak i veze Kada brak puca zbog prevare žene: Muškarac se slomio od bola, a terapeut je rekao svoje 22:01
VIP Pričalo se o razvodu HEJLI I DŽASTINA BIBERA, a oni nikad zaljubljeniji: 5 pravila čuva njihov brak - primenite ih i vi! 18:45
VIP Posle 5 dana, javila sam roditeljima da ćemo živeti zajedno: Nela Mihailović je na najbaksuzniji datum upoznala njega (FOTO) 12:20
Horoskop Neukrotivi i nepopravljivi: Ova 3 horoskopska znaka najčešće rasturaju brak - promene ne dolaze u obzir! 09:01
Ispovesti Zatražio sam RAZVOD posle 3 nedelje braka zbog onoga što sam pronašao u njenom telefonu, i to još za NJEGOVE OČI! 21:01
Brak i veze BRAK VAM JE NA IVICI: Ovo su znaci UPOZORENJA da vam odnos propada, upozorava ADVOKAT 17:01
Brak i veze Zašto su danas parovi REĐE INTIMNI nego pre 30 godina: Jedna svakodnevna navika KRIVA je za pad želje 20:20
VIP Sa 16 godina se udala za 50-godišnjeg glumca: Otkrila je MRAČNE TAJNE braka o kojima je ćutala - "bilo me je STRAH" 11:00
VIP NAJTUŽNIJA ŽENA HOLIVUDA PROGOVORILA! Hejli Biber prvi put iskreno o braku sa Džastinom: "OVO se nikada neće promeniti!" 09:40