VIP Ni omiljeni par nije imun na skandale: Dok se šuškalo da kralj VARA Leticiju sa glumicom, ni ona mu nije ostala dužna 12:20
Brak i veze Svakih pet godina novo VENČANJE, nova haljina, novi prsten – ovako oni održavaju STRAST u braku 21:01
VIP "NOVAK se nekoliko puta dnevno RAZVODI od mene zbog ovoga": Jelena progovorila o teškim trenucima u braku 13:01
VIP Tvrdila da se nikad neće udati, pa poklekla: Od leta ponovo sama, evo kako sada izgleda zanosna LETICIJA KASTA (GALERIJA) 20:01
Ispovesti Oženjen sam, ali me i dalje proganja NOĆ SA STARIJOM ŽENOM: Uzela mi je nevinost, a onda nestala - i dalje je sanjam 20:01
VIP Bekamovi ponovo javno osramoćeni! Osvanula FOTKA SNAJKE VIKTORIJE BEKAM iz kreveta - čedna Nikola gotovo bez ičega (FOTO) 14:20
Moda Svi se pitaju zašto je DANIJELA DIMITROVSKA nosila maramu na venčanju: Teolog objašnjava da li je to OBAVEZNO 10:50
VIP Danijela Dimitrovska je SAMO JEDNOM rekla zašto se RAZVELA od Amidžića: Znala sam šta je TOKSIČNO, a šta ZDRAVO 09:40
Brak i veze Da li vam je BRAK OSUĐEN NA PROPAST: Organizatorka venčanja otkriva 4 znaka koja ukazuju na to u samom startu 19:01
Ispovesti Slaviša se oženio Albankom, pa su dobili blizance - idila je pukla kada su komšije saznale pravu ISTINU o njoj 14:20
VIP Niko nije znao ove tajne o SLOBODINOM I VOJINOVOM BRAKU: Evo gde je bio poslednjeg momačkog dana, sve otkriveno! (FOTO) 19:01
Ispovesti Plašio sam se da PREKINEM AFERU jer me je ljubavnica ucenjivala: Onda je moja žena ušetala uz ove reči - zanemeo sam 20:01