Citat dana Verujem u izreku: "Bolje dobar razvod nego loš brak." Ni zbog čega ne patim jer znam da sam u svakom trenutku postupala iz srca i ljubavi 07:30
VIP Slavna Sara Džesika Parker puni 61, ali njen život nije bajka: Suprugu je oprostila svaku PREVARU, uz OVO obrazloženje! (FOTO) 21:01
Brak i veze Poslala je PORUKU bivšem mužu 12 godina posle razvoda: Dva meseca čekala je odgovor koji je promenio sve (FOTO) 20:01
Zanimljivosti Ko ide u goste na MLADENCE, u buket cveća obavezno neka doda ove dve BILJKE - veruje se da donose sreću i čuvaju brak od iskušenja 17:01
Citat dana Prijateljstvo i zabava su sastojci koji nedostaju svakom neuspešnom braku, a prisutna su u svakom uspešnom 09:09
VIP ČAK NORIS se smrtno zaljubio u prvu suprugu, a još više u drugu, koja je 23 godine mlađa: Bio je presrećan što ima unučiće koji su stariji od neke njegove dece! (GALERIJA) 16:01
VIP Samo jedan POGLED uhvaćen na crvenom tepihu zapalio mreže - da li je ovo KRAJ za Bezosa i Loren? 09:40
Ispovesti Isprobala sam odnos sa mužem ispred ogledala: Ono što se desilo potpuno je promenilo naš brak! 21:01
Zanimljivosti Supruga mu je iznenada oslepela i zatvorila se u kuću: Dve godine je SADIO CVEĆE ZA NJU - njihova ljubavna priča naterala je svima suze na oči (VIDEO) 16:01
Zanimljivosti U ovoj zemlji za žene je RAZVOD povod za slavlje: Pravo odlaze na posebnu pijacu, a razlog za to je zapanjio mnoge! 12:01
VIP Ko je DŽESI BAKLI, dobitnica Oskara, privatno: Muža upoznala naslepo i postavila mu neprijatan ultimatum za brak 11:01
VIP Čuveni glumac ljubi 22 godine mlađu i kune se u jedno pravilo: Zbog toga nam BRAK TRAJE! (GALERIJA) 20:01