Ispovesti Isprobala sam odnos sa mužem ispred ogledala: Ono što se desilo potpuno je promenilo naš brak! 21:01
Zanimljivosti Supruga mu je iznenada oslepela i zatvorila se u kuću: Dve godine je SADIO CVEĆE ZA NJU - njihova ljubavna priča naterala je svima suze na oči (VIDEO) 16:01
Zanimljivosti U ovoj zemlji za žene je RAZVOD povod za slavlje: Pravo odlaze na posebnu pijacu, a razlog za to je zapanjio mnoge! 12:01
VIP Ko je DŽESI BAKLI, dobitnica Oskara, privatno: Muža upoznala naslepo i postavila mu neprijatan ultimatum za brak 11:01
VIP Čuveni glumac ljubi 22 godine mlađu i kune se u jedno pravilo: Zbog toga nam BRAK TRAJE! (GALERIJA) 20:01
Ispovesti Muž mi je PRIZNAO AFERU, ali je prećutao najvažniju stvar: ISTINU sam otkrila tek kada smo uveliko dobili bebu! 19:01
Ispovesti TRPELA sam ga godinama, a onda sam na stolu zatekla OVO: Istog trena mi je od toga PRIPALA MUKA, ali to nije bilo sve! 21:01
Ispovesti OSAM GODINA nije imala odnose sa suprugom: Kada ga je pitala ZAŠTO, odgovor ju je RAZORIO 22:01
VIP Nazivaju ih KATASTROFOM: Udala se za 20 godina starijeg glumca, a razveli su se samo zbog jedne rečenice 15:01
VIP Brak NAJLEPŠEG para devedesetih bio je do srži RAZOREN, ali se nikada nisu rastali: Tragična NESREĆA sačuvala je njihov zavet ljubavi do smrti 12:20