Zanimljivosti Nezaposleni suprug iznenadio ženu za DAN ZALJUBLJENIH: Njena reakcija na poklon je rasplakala sve na mrežama 12:01
VIP Orlando Blum pronašao utehu u 20 GODINA MLAĐOJ manekenki: Posle RASKIDA s pevačicom, ljubi misterioznu plavušu (GALERIJA) 11:01
Brak i veze Kada čuju koliko je MLAĐA od MUŽA, svi pretrnu od šoka! A mesto gde su se upoznali je posebno zabrinjavajuće 14:01
Ispovesti Celo Vranje je znalo da JOKA VARA MUŽA, pa čak i on: Posle razgovora s njim dobila je istinu koju nije mogla da podnese 11:50
VIP GLUMAC je imao samo 18 godina kada se zaljubio u 44-godišnju majku troje dece: Optuživali su se za STRAŠNE stvari, evo gde je danas 20:01
Brak i veze Deluje bezazleno, ali nije: Ako radite ovih 7 stvari na VENČANJU, brak neće potrajati 18:01
Ispovesti Iza "braka za primer" krila se gorka istina: U jednom trenutku sam znala šta moram da uradim 20:01
VIP Muzička diva u Armani haljini otvorila Olimpijske igre, a iza nje - burna priča: Bila ljubavnica oženjenom čoveku s troje dece, pa usledio veliki preokret 12:01
Ispovesti Ušao sam u AFERU iz osvete: Onda mi je supruga rekla nešto što me je potpuno slomilo! 20:01
VIP Pike PREVARIO ženu zbog koje je ostavio ŠAKIRU?! Htela je da mu rodi decu, ali njemu je OVO bilo preče – evo šta se zapravo dešava 11:40