Brak i veze Najzad sam se RAZVELA i više se nisam udala: Život mi je tek sada doneo slobodu kakvu nikada ranije nisam imala! 21:01
VIP 5 stvari po kojima ćemo pamtiti Brižit Bardo: Francuska diva koja je zauvek promenila način na koji muškarci gledaju žene 12:01
VIP Svi u čudu zbog odnosa ADRIANE LIME sa svekrvom LEPOSAVOM: Javno joj uputila OVE REČI, jasno je šta se tu dešava! 13:01
Ispovesti ISPOVEST iza zatvorenih vrata: Ćutala sam 42 godine, TRPELA u tišini, a onda sam rekla "dosta" i razvela se! 22:01
Ispovesti Oprostio sam joj PREVARU, ali mesecima od tada ona me kažnjava brakom BEZ ODNOSA - kaže da ne može da me dodirne! 21:20
Brak i veze Ova 3 znaka odaju muškarca koji tajno PREZIRE svoju ženu - ne ćutite kada ih primetite! 18:40
Ispovesti Moja žena vodi DVOSTRUKI ŽIVOT: Ono što sam našao u njenom telefonu ne bih poželeo nikome, a onda je usledio POZIV! 22:01
VIP Bred Pit slavi 62. rođendan: Gluma mu je donela slavu, ali privatni život bio je pakao - sada je tu Ines 11:40
VIP Najatraktivnija voditeljka otkrila koliko puta ima odnose sa mužem: "Nije ni čudo što imate četvoro dece" 18:00
VIP Amal Kluni ne dozvoljava da je muž “GAZI”: Postavila neočekivani ULTIMATUM, a Džordž progovorio 11:40