Brak i veze Udate žene najčešće požele PREVARU kada im u braku nedostaje OVO: Istraživanje otkrilo šta im zaista treba 20:01
Ispovesti I posle 20 godina misli na uzbudljivu noć sa šeficom: Sada strahuje da će mu ta uspomena uništiti brak 21:01
Brak i veze Sve više žena OKREĆE LEĐA BRAKU, ali stručnjaci upozoravaju: Ovaj trend mogao bi imati posledice 21:01
Ispovesti Posle 20 godina braka SHVATILA sam da živim sa cimerom, a ne mužem: Jedan trenutak u spavaćoj sobi bio je moj KONAČNI kraj 22:01
Citat dana Ljubav je za mene uvek bila jedini uslov ostanka u jednoj vezi ili braku. Kada toga nije bilo, bez ikakvog kompromisa sam odlazila 07:30
Brak i veze Krenula je ka budućem MLADOŽENJI, a onda se dogodilo nešto NEOČEKIVANO: Prosidba nasmejala milione (VIDEO) 20:01
VIP Nik Džonas nije verovao Prijanki Čopri: Tražio joj je DOKAZ identiteta na početku veze (GALERIJA) 20:01
Ispovesti Tokom nedelje živim sa ljubavnicom, vikendom sa devojkom: Kupio sam dva telefona da me ne otkriju, a plaši me OVO 22:01