Novac i karijera UDALA SE ZA SAMU SEBE - BRAK NIJE USPEO: Brazilka otkrila šta je krenulo po zlu - čak joj ni ovo nije pomoglo! (FOTO) 19:01
Ispovesti MISLILA SAM DA IMAM SAVRŠEN BRAK: Onda mi se na vratima pojavila ljubavnica moga muža i pokazala mi samo jedno! 21:45
Ispovesti IZLAZILA SAM SA 40 OŽENJENIH I SPASILA IM BRAK: Pokazao mi slike sa venčanja i rekao - samo ignoriši ženu u belom! 22:30
VIP BIO JE LEPOTAN KOJI SE JEDNOM RAĐA: Od njegovog pogleda ženama su klecala kolena, on se uz nju ponovo "rodio" 21:50
VIP SINIŠA JE OŽENIO HOLIVUDSKU ZVEZDU: Glumica otkrila nepoznate detalje i iznenadila priznanjem o mužu 17:40
Brak i veze NAPRAVIO SAM LAŽNU SVADBU, BIO SAM UBEĐEN DA TO "SUPRUGA" NE ZNA: A onda me nazvala PRAVA žena i postavila mi ultimatum 22:40
Brak i veze VIDEO SAM OVO NA ŽENINOM MOBILNOM I SAD IMAM 9.631 RAZLOG ZBOG KOJEG SE PLAŠIM DA SPAVAM S NJOM: Muž je u stanju šoka 23:00
Brak i veze BILI SU U BRAKU 68 GODINA, PRVO JE UMRLA ŽENA, PA SUTRADAN I ON: Demencija ih je uništila, njeno srce nije izdržalo OVO 13:43
Brak i veze MOJA SUPRUGA 10 GODINA NE ŽELI DA VODI LJUBAV SA MNOM: Postavio sam joj ultimatum, ali OVO ni u snu nisam očekivao! 23:15
VIP MILENA I GAGA NISU IMALI DECE I TO SU SMATRALI NEDOSTATKOM: Jedna devojčica im je bila SVET, ovako je govorila o njima 09:20
Brak i veze "ČOVEČE, ONA POKUŠAVA DA TE UBIJE": Muž pokazao šta mu supruga radi svako jutro, internet "izgoreo"! (FOTO) 23:15