Ispovesti Najbolji INTIMNI ODNOS u životu imala sam sa njim, a onda je uradio OVO i uništio svaku moju fantaziju 21:30
Brak i veze Napravila je LAŽAN PROFIL i namamila dečka da je PREVARI: Namestila mu je žestoku osvetu, a posledice oseća i dan-danas 20:30
VIP Tito je sa holivudskom glumicom proveo 15 dana na Brionima: Ono što je učinio za nju, nije ni za jednu drugu 10:20
Brak i veze Znala sam da je oženjen, a onda smo se sreli u dvorištu: Prepustili smo se ZABRANJENOJ STRASTI, strepeći da nas ne zateknu 08:50
Roditeljstvo Sin mi je skoro stradao zbog svekrve: Sreća pa sam čula "NEMOJ da kažeš MAMI" i odmah potrčala! 13:50
Ispovesti U jednom trenutku sam imala odnose sa tačno ovoliko muškaraca: Hoću da pomerim granice i isprobam SVE 22:01
Ispovesti Dečko mi kupuje stvari koje inače nikad ne bih nosila: Kada sam našla FOTOGRAFIJE njegove POKOJNE ŽENE sledila sam se! 21:20
Zanimljivosti Nisam znala ko mi je OTAC 35 godina, DNK test je sve promenio: Sarina ispovest rasplakala milione! (VIDEO) 17:45
Roditeljstvo Glumica ima trojicu sinova: Jedan se bori s autizmom, drugi s ADHD - a potez njenog muža ju je slomio! 10:20