Ispovesti Novogodišnja proslava sa firmom koja se otela kontroli: Zbog GREŠKE mi se sad svi na poslu smeju, otišao sam predaleko! 21:40
Ispovesti Posle 28 godina javio mi se SIN, za koga nisam ni znao: Ali supruga mi je besna - postavila mi je nemoguć ultimatum! 20:40
Ispovesti Iza osmeha Drine Pešić krije se bolna priča koju nikad dosad nije ispričala: "Žene, uvek tražite mišljenje drugog lekara!" (VIDEO) 14:01
Ispovesti Znala sam da ne smem da se upuštam u AFERU SA ŠEFOM: Sanjala sam ljubav, a on mi je na to odgovorio da hoće ovo! 21:20
Roditeljstvo Konobar me je pratio do kuće da mi kaže šta je video tokom večere sa ćerkom i zetom: Srušio mi je sliku o našoj porodici 14:40
Ispovesti Svekrva se nije javila otkako sam se porodila: Poslala nam je UŽASNU poruku, zbog koje smo prekinuli sve veze s njom 18:01
Medicina Umirao je pred očima trudne supruge i porodice: MLADEN TODIĆ, zahvaljujući donoru, danas ima NOVI ŽIVOT! (VIDEO) 12:01
Ispovesti Od rođenja sina, već 6 godina NISAM INTIMAN sa ženom - onda sam u teretani sreo njenu drugaricu i završili smo u kolima 21:20
Ispovesti ISPOVEST iza zatvorenih vrata: Ćutala sam 42 godine, TRPELA u tišini, a onda sam rekla "dosta" i razvela se! 22:01
Ispovesti "Znam da je sebično, ali to ne dozvoljavam na svom venčanju" - da li se slažete sa odlukom ove mlade? 13:01
VIP Kejt Vinslet otkrila da su je ZLOSTAVLJALI, ZAKLJUČAVALI I PONIŽAVALI: Najiskrenija ispovest omiljene glumice iz "Titanika" 12:01
Ispovesti Oprostio sam joj PREVARU, ali mesecima od tada ona me kažnjava brakom BEZ ODNOSA - kaže da ne može da me dodirne! 21:20