Brak i veze Gorica iz Valjeva je imala tajnu romansu s deverom 16 GODINA: Kada se sve saznalo, najteže joj je palo ono što je SVEKAR URADIO 11:40
Ispovesti Plašio sam se da PREKINEM AFERU jer me je ljubavnica ucenjivala: Onda je moja žena ušetala uz ove reči - zanemeo sam 20:01
Ispovesti Volela sam ga, a on je saopštio da se ženi mojom prijateljicom: NOĆ PRED VENČANJE mi je ipak došao, od tad me to progoni 20:15
Ispovesti Noć pre svadbe saznala da je budući muž vara: Sačekala je da uđu u crkvu i napravila rusvaj kom se ni sveštenik nije nadao 11:20
Ispovesti Nakon raskida sa dečkom saznala da je u DRUGOM STANJU: Kada mu je saopštila radosnu vest, kao da ju je polio hladnom vodom 22:01
Ispovesti Ljubav preko interneta koja se pretvorila u noćnu moru: "Nasela sam na priču LAŽNOG DOKTORA, a to je bio tek početak!" 19:01
Ispovesti Udavala sam se tri puta i svako venčanje nagovestilo je kakav će mi brak biti – bio je to dug put do mog princa 22:01
VIP Posle razvoda, utehu je našao U VEZI SA 3 ŽENE: Na pitanje da li ima "previše posla" sa njima, šokirao čak i voditeljku emisije 13:40
Ispovesti Suprug me je PREVARIO sa 30 godina mlađom: Od načina na koji su se upoznali mi se prevrće stomak! 22:01
Ispovesti Spavala sa mužem 365 dana bez pauze: Ono što se desilo njenom telu, a i braku, NIJE OČEKIVALA 21:20
Ispovesti JEDAN SUSRET posle 12 godina promenio mi je život: Mislila sam da sam u srećnoj vezi, a onda se iz prošlosti pojavio ON 21:20
Deca ISPOVEST PEDIJATRA ganula je sve do suza: "Dovezena mi je beba bez pulsa, bila je hladna, a onda se desilo ČUDO" (VIDEO) 12:05