Roditeljstvo Jeleni su branili da usvoji Anju zbog "loših gena", ali ona nije odustala: Posle 15 godina usledio je preokret koji joj je OTVORIO OČI 11:10
VIP Anđelina Džoli prvi put pokazala OŽILJKE nakon dvostruke mastektomije: Iza hrabre odluke krije se nešto važno (FOTO) 11:00
Ispovesti IMAO SAM AFERU U BRAKU: Radim kao dostavljač, pratila me je do auta, a onda smo imali nezaboravno iskustvo u mom kombiju 22:01
Ispovesti Sa 35 godina nikada nije bila intimna niti se poljubila sa muškarcem – tvrdi da iza svega stoji SNAŽAN RAZLOG 22:01
VIP Najatraktivnija voditeljka otkrila koliko puta ima odnose sa mužem: "Nije ni čudo što imate četvoro dece" 18:00
Dating Marija je srela 30 godina starijeg oca svoje drugarice: Pozvao ju je na kafu, a ono što se posle desilo niko ne može da joj OPROSTI 22:00
Ispovesti Kada su stigle slike sa svadbe, sve vreme se pitala KO JE OVO?! Otkrila je istinu i nije mogla da dođe sebi 19:30
Porodične priče ŠOK života: Tek u 36. nedelji saznala da je trudna - "Nisam imala nijedan jedini simptom!" 13:40
Ispovesti Žena PREVARILA muža s kumom: ONA ih je uhvatila u preljubi i sačekala pravi trenutak da joj život pretvori u PAKAO 22:01
Ispovesti Moj dečko zna da spavam sa drugima i dozvoljava mi to: Imam DOBAR RAZLOG zašto sam mu to tražila 21:01
VIP Progovorila Eskobaroba ljubavnica: Ispovest o vezi sa moćnikom kog su se svi plašili, a pored nje se topio poput leda 17:10
Ispovesti Za 20 godina braka spavali su zajedno dva puta: Sada su povukli još čudniji potez - svi se pitaju kako njihov odnos traje 22:01