Odrasli JELENA JE DOJILA BEBU I PRIMETILA NEŠTO NEOBIČNO: Nije se zabrinula, ali joj je intuicija govorila da ode kod lekara, dobila je vesti koje su joj okrenule život naglavačke! (FOTO) 14:01
Odrasli DEDI JE PRE 7 GODINA OTKRIVEN KANCER PO ČITAVOM TELU: Ali onda se dogodilo čudo, bolest je nestala iako NIJE IŠAO NA HEMOTERAPIJU! (FOTO) 12:01
Odrasli OTIŠLA JE U PRODAVNICU PO NAMIRNICE I SVE ZABORAVILA: Bio je to signal da ode kod lekara koji su joj saopštili strašnu vest (FOTO) 19:00
Odrasli 2 RANA SIMPTOMA RAKA PANKREASA: Javljaju se u početnim fazama oboljenja, a posebno su izraziti u RANIM JUTARNJIM SATIMA! 15:01
Odrasli 8 GODINA JE IMALA SIMPTOME, A NIJE NI ZNALA DA JE BOLESNA: Kad su joj saopštili dijagnozu Hana je zanemela od šoka, ostale su trajne posledice (FOTO) 11:00
Mentalno zdravlje MOGU DA NATERAM LJUDE DA URADE BILO ŠTA ZA MENE, jedan čovek mi je dao 150.000 dolara! Evo šta se krije iza priče ove neobične, mlade žene! (VIDEO) 19:01
Ispovesti ZALJUBLJENA SAM U NAJBOLJEG PRIJATELJA, onda sam saznala šokantnu istinu o njemu i sad ne znam kako da pobegnem?! 17:06
Odrasli KADA JE IMALA SAMO 49 GODINA SAZNALA JE DA IMA DEMENCIJU! Sada otkriva kako je živeti s opakim oboljenjem: Ovo su prvi simptomi! 16:01
Odrasli OVO MORAJU DA ZNAJU SVI KOJI SU PRELEŽALI KOVID: Novo istraživanje potvrdilo vezu opakog virusa sa srčanim, ali i moždanim udarom, oprez zbog 2 simptoma! 16:27
Odrasli SIMPTOM OPAKOG OBOLJENJA OD KOG PATI NAJMANJE 13.500 SRBA MOŽEMO I DA ČUJEMO: Evo zašto je važno da osluškujemo telo! 13:01
VIP OSEĆAM BOLOVE OD JUTRA, NIJEDAN LEK MI NE POMAŽE: Joksimović progovorio o zdravstvenim problemima sa kojima se suočava (FOTO) 15:05