Odrasli AKO VAM PULS PRELAZI OVE BROJKE, PRETE INFARKT ILI MOŽDANI UDAR! 11 simptoma nepravilnog rada srca može se javiti mnogo pre dijagnoze bilo koje bolesti! 17:05
Odrasli SIFILIS U SRBIJI: 8 simptoma opasne bolesti koje nikako ne treba zanemariti, a jedan je potpuno neuobičajen! 15:01
Odrasli SELA JE NA TOALET I ONDA JE SAMO NEŠTO PUKLO: Usledio je pakao, a očajna žena je apelovala: Nikako ne zanemarujte ovaj simptom! (FOTO) 15:01
Odrasli IMAO SAM SAMO 13 GODINA KADA JE NOGA POČELA DA MI SE TRESE: U 21. mi je dijagnostikovana Parkinsonova bolest, OVO SU MI BILI PRVI SIMPTOMI! 15:01
Odrasli JELENA JE DOJILA BEBU I PRIMETILA NEŠTO NEOBIČNO: Nije se zabrinula, ali joj je intuicija govorila da ode kod lekara, dobila je vesti koje su joj okrenule život naglavačke! (FOTO) 14:01
Odrasli DEDI JE PRE 7 GODINA OTKRIVEN KANCER PO ČITAVOM TELU: Ali onda se dogodilo čudo, bolest je nestala iako NIJE IŠAO NA HEMOTERAPIJU! (FOTO) 12:01
Odrasli OTIŠLA JE U PRODAVNICU PO NAMIRNICE I SVE ZABORAVILA: Bio je to signal da ode kod lekara koji su joj saopštili strašnu vest (FOTO) 19:00
Odrasli 2 RANA SIMPTOMA RAKA PANKREASA: Javljaju se u početnim fazama oboljenja, a posebno su izraziti u RANIM JUTARNJIM SATIMA! 15:01
Odrasli 8 GODINA JE IMALA SIMPTOME, A NIJE NI ZNALA DA JE BOLESNA: Kad su joj saopštili dijagnozu Hana je zanemela od šoka, ostale su trajne posledice (FOTO) 11:00
Mentalno zdravlje MOGU DA NATERAM LJUDE DA URADE BILO ŠTA ZA MENE, jedan čovek mi je dao 150.000 dolara! Evo šta se krije iza priče ove neobične, mlade žene! (VIDEO) 19:01
Ispovesti ZALJUBLJENA SAM U NAJBOLJEG PRIJATELJA, onda sam saznala šokantnu istinu o njemu i sad ne znam kako da pobegnem?! 17:06