Mentalno zdravlje MOGU DA NATERAM LJUDE DA URADE BILO ŠTA ZA MENE, jedan čovek mi je dao 150.000 dolara! Evo šta se krije iza priče ove neobične, mlade žene! (VIDEO) 19:01
Ispovesti ZALJUBLJENA SAM U NAJBOLJEG PRIJATELJA, onda sam saznala šokantnu istinu o njemu i sad ne znam kako da pobegnem?! 17:06
Odrasli KADA JE IMALA SAMO 49 GODINA SAZNALA JE DA IMA DEMENCIJU! Sada otkriva kako je živeti s opakim oboljenjem: Ovo su prvi simptomi! 16:01
Odrasli OVO MORAJU DA ZNAJU SVI KOJI SU PRELEŽALI KOVID: Novo istraživanje potvrdilo vezu opakog virusa sa srčanim, ali i moždanim udarom, oprez zbog 2 simptoma! 16:27
Odrasli SIMPTOM OPAKOG OBOLJENJA OD KOG PATI NAJMANJE 13.500 SRBA MOŽEMO I DA ČUJEMO: Evo zašto je važno da osluškujemo telo! 13:01
VIP OSEĆAM BOLOVE OD JUTRA, NIJEDAN LEK MI NE POMAŽE: Joksimović progovorio o zdravstvenim problemima sa kojima se suočava (FOTO) 15:05
Odrasli KRISTINA JE OTKRILA ČETIRI SIMPTOMA KOJI UKAZUJU NA RAK ŠTITNE ŽLEZDE: Javljaju se mesecima pre dijagnostikovanja bolesti! 16:59
Odrasli MOGLA SAM DA UMREM ZBOG LAKA ZA NOKTE! Sara je prošla kroz agoniju zbog GREŠKE LEKARA, jedva je izvukla živu glavu! 16:00
VIP LEKARI SU MI REKLI DA IMAM JOŠ ŠEST MESECI ŽIVOTA: Voditelj saznao da ima rak u termalnoj fazi, slomila ga je pomisao da ga sinovi neće upamtiti (FOTO) 16:02
Odrasli NAKON BAJKOVITOG VENČANJA DOBILA JE VESTI KOJE SU JE POTPUNO SLOMILE: Napipala je čvor na vratu, lekari su potvrdili crne slutnje o opasnoj bolesti! 19:09
Deca BEBA ROĐENA SA OTEČENIM STOMAKOM, MISLILI SU DA IMA TUMOR A ONDA OTKRILI ŠOKANTNU STVAR! Ono što su lekari našli u njenom telu potpuno ih je zaprepastilo! (FOTO) 19:20
Odrasli PRVI PUT JE OBOLELA KAD JE IMALA 11 GODINA, trpela je bolove i jedva se kretala, a lekari su rekli: Sve je umislila! Potresna ispovest žene koja ima jednu od najređih bolesti! (FOTO) 17:01