VIP Najbolji frajer iz serije "JUŽNI VETAR" ljubi 23 godine mlađu devojku: Posle razvoda glumac blista pored nje (GALERIJA) 13:01
Ispovesti Spavao sam sa BIVŠOM, poverovao da je sve super, a onda me je jednim potezom skroz SLOMILA 22:01
Brak i veze Svakih pet godina novo VENČANJE, nova haljina, novi prsten – ovako oni održavaju STRAST u braku 21:01
VIP "NOVAK se nekoliko puta dnevno RAZVODI od mene zbog ovoga": Jelena progovorila o teškim trenucima u braku 13:01
VIP SRPSKA GLUMICA rekla "da" kolegi iz RUSIJE: Prosidba pala u BEOGRADU, posle razvoda ona mu je osvojila srce (GALERIJA) 10:20
VIP Kim Kardašijan ima novog dečka?! Tajno se videla sa OVIM sportistom - na romatični vikend stigla PRIVATNIM AVIONOM i ponela 8 kofera 12:01
Foto dana Zaljubljeni pogledi i nežni gestovi Paris Hilton i Kartera Reuma obeležili su veče uoči Gremija 09:27
Citat dana Nikad usamljena i nikad nesrećna, to je moj moto. Voljena sam i obožavana toliko da me ta ljubav i čini ovako mladom i srećnom 08:05
VIP MANEKENKA RASKINULA posle dve godine veze: Blizak izvor otkrio kroz šta prolazi žena koju nazivaju najlepšom na svetu 09:40
Horoskop ŽENE rođene u ova tri znaka su MAGNET za muškarce, ali one NISU stvorene za klasičan BRAK 09:01