Citat dana Ako muškarac dozvoli da svi moji psi spavaju sa nama u krevetu, to je za mene najromantičnija stvar. Morate voleti moje pse da biste voleli mene 07:30
Horoskop Ova 3 horoskopska znaka uvek biraju POGREŠNU osobu: Zaljube se do ušiju, a onda ih čeka BOLNO razočarenje 21:01
Citat dana Tamo gde nema tajni, gde se ništa ne krije, tamo se sve zna i sve može da se vidi. A kada je ljubav iskrena i čista, tajni nema 07:30
Citat dana Imala sam hrabrosti i krenula od početka jer ako nešto želite, morate krenuti od nule 07:30
Brak i veze Najbolje godine za intimne odnose nisu one koje mislite: Istraživanja ruše mit o vrhuncu u mladosti 22:01
Ispovesti MILIONER TVRDI DA BRAK NE OPSTAJE ZBOG SKUPOCENIH POKLONA: Sa suprugom ima jasna PRAVILA i jedno nikada ne rade! 20:01
Brak i veze Zašto udate žene varaju muževe? Jedan razlog izdvaja se više nego što bi mnogi očekivali! 21:01
Brak i veze ZAJEDNO SU VEĆ 80 GODINA: Muž star 102 i žena 101 godinu otkrili jednostavnu tajnu dugog i srećnog braka 20:01
Citat dana Velika ljubav koliko daje krila, toliko i spušta. Ljubav zna da boli nenormalno, koliko može da da, toliko može i da uzme 07:30