Zanimljivosti Svekrva je mladi u crkvi uradila nešto nečuveno: Osetila sam da mi vuče glavu, USPANIČILA SAM SE - ovaj snimak je obišao mreže 22:01
Brak i veze Svakih pet godina novo VENČANJE, nova haljina, novi prsten – ovako oni održavaju STRAST u braku 21:01
Brak i veze Da li vam je BRAK OSUĐEN NA PROPAST: Organizatorka venčanja otkriva 4 znaka koja ukazuju na to u samom startu 19:01
Numerologija NAJSREĆNIJI dani u 2026. prema zvezdama: Ovi DATUMI idealni su za veridbu, venčanje i kupovinu nekretnine 09:01
Zanimljivosti MLADOŽENJA po sklapanju braka PRESKOČIO MLADU i zagrlio kuma: Mreže gore zbog šok-snimka - tu nije bio kraj! (VIDEO) 13:01
Ispovesti Volela sam ga, a on je saopštio da se ženi mojom prijateljicom: NOĆ PRED VENČANJE mi je ipak došao, od tad me to progoni 20:15
Ispovesti Udavala sam se tri puta i svako venčanje nagovestilo je kakav će mi brak biti – bio je to dug put do mog princa 22:01
Ispovesti "Znam da je sebično, ali to ne dozvoljavam na svom venčanju" - da li se slažete sa odlukom ove mlade? 13:01
Zanimljivosti Suza suzu stiže: Otac joj je preminuo, ali MLADA je našla način na koji ju je upravo on doveo do oltara! (VIDEO) 18:40
Zanimljivosti DRAMA uoči letnjeg venčanja: Jedna gošća ODBIJA da obrije PAZUHE - mladenci u ŠOKU 11:40
Ispovesti Kada su stigle slike sa svadbe, sve vreme se pitala KO JE OVO?! Otkrila je istinu i nije mogla da dođe sebi 19:30