Novac i karijera Lena je sedela u kafiću kada joj je prišla nepoznata žena: "Šokirano sam slušala njen predlog, popila rakiju i pristala" (VIDEO) 14:45
VIP Iscurele PRVE FOTKE sa luksuznog venčanja Selene Gomez! Obezbeđenje platila 300.000 EVRA, ali ovo im je promaklo 12:05
Novac i karijera Mlada plakala jer je otac nestao sa venčanja: Kada je otkrila gde je bio, srce joj se slomilo 11:45
Novac i karijera Organizujem VENČANJA 25 godina, evo kako odmah znam da li će se brak završiti RAZVODOM! 16:40
Novac i karijera Ko je SRPSKI PRINC koji se oženio u Španiji: Savršenih manira, obrazovan i strastven u svemu što radi, ma srpski zet za poželeti! 11:58
VIP Najmlađi sin KARAĐORĐEVIĆA se oženio: Aleksandar se zaljubio u doktorku Vesnu - ovo su detalji dva venčanja (FOTO) 11:23
Brak i veze Najbizarniji bračni zaplet: Supruga me je prevarila sa svojim šefom, a onda sam ja oženio njegovu ćerku! 22:00
Novac i karijera Pomahnitala mlada izbacila deverušu sa zajedničkih fotografija, OVAKVU poruku vam ni neprijatelj ne bi poslao! 21:00
Novac i karijera Pijani kum mi je uništio venčanje, prvo smo mu oteli mikrofon tokom zdravice, ali onda je usledila KATASTROFA! 21:15
VIP Kijanu Rivs u tajnosti izgovorio sudbonosno "da": Aleksandra mu donela mir posle teških tragedija 13:35
Ispovesti Bila sam OPSEDNUTA intimnim odnosima, a onda sam upoznala muškarca koji je čuvao NEVINOST - završilo se neočekivano! 22:15