VIP "ŽENA MAČKA" grmi na pragu 7. decenije: Kada se okrenula, otkrila najdublji mogući DEKOLTE - niko ne trepće! (GALERIJA) 20:01
Citat dana Dopada mi se da budem žena u muškom svetu. Na kraju krajeva, muškarci ne mogu da nose haljine, ali žene mogu da nose pantalone 07:01
VIP Niko nije znao ove tajne o SLOBODINOM I VOJINOVOM BRAKU: Evo gde je bio poslednjeg momačkog dana, sve otkriveno! (FOTO) 19:01
Citat dana Za mene je ljubav kada mi neko kaže da želi da provede ostatak života sa mnom i da bi zbog mene, ako treba, iskočio i iz aviona 07:10
VIP MARGO ROBI proglašena najlepšom ženom sveta: Put od konobarice i čišćenja kuća do Holivuda bio je trnovit! (GALERIJA) 21:01
VIP Posle 15 godina HAVIJER je znao da ne sme ponovo da izgubi PENELOPE KRUZ, rešio je OVO da uradi na rizik! (GALERIJA) 19:30
VIP Elizabet Harli zapalila mreže NAGIM slikama u kadi! Ima 60 i izgleda nerealno dobro – komentari pljušte sa svih strana (FOTO) 15:01
VIP HUREM I SULEJMAN ponovo ZAJEDNO: Merjem Uzerli očarala u raskošnoj haljini poput prave sultanije (GALERIJA) 19:40
VIP Bila je MEGALEPOTICA u "Ptice umiru pevajući", a sada je na meti kritika jer stari prirodno - ali ona ima moćan odgovor 17:01
Citat dana Nije brak taj koji vas drži zajedno, već ljubav i odluka da budete tu jedno za drugo, iz dana u dan 08:30
Nega Merjem Uzerli ponovo kao Hurem iz serije "SULEJMAN VELIČANSTVENI": Fanovi ne mogu da dođu sebi od šoka i sreće! (FOTO) 11:10