VIP Imao je samo 7 godina kada je fatalna lepotica proglašena za MIS SVETA: Ni sanjao nije da će mu POSTATI ŽENA i to ovako! 21:01
Moda Dekolte do pupka, a tačno OVDE viri ZAVODLJIV detalj: Oduševila haljinom koju svaka SRPKINJA IMA i pokazala kožu bez vulgarnosti 09:40
VIP ČUVENA OSKAROVKA se 3 puta udavala: Prvi muž bio nasilan, drugi zavisan od odnosa, a mnogi ne znaju da joj je ovaj glumac bio 3. suprug 21:01
VIP NAJLEPŠA GLUMICA NA SVETU GRMI u korsetu i mini-suknji: Ipak, jedan neobičan detalj ukrao je šou, niko ne trepće! (FOTO) 18:01
VIP On je bio poslednja ljubav DŽEJN FONDE: Najveću sreću pronašla je u sedamdesetim, pa donela odluku koja je sve zapanjila 21:01
VIP Smatram sebe autentičnom, i nadam se Holivudu: Jana Mihailović o vezi sa srpskim glumcem - kada sam ga videla, odmah mi je OVO prošlo kroz glavu 20:01
VIP Šta se krije iza vrata raskošne VILE SOFIJE LOREN: Živela je kao u filmu, dom dostojan kraljice sada se prodaje (FOTO) 19:01
VIP Slavna glumica gotovo neprepoznatljiva nakon gubitka više od 43 kilograma: Evo kako je to uspela 09:40
VIP ANICA DOBRA otkriva tajnu svoje ishrane: Evo da li voli da kuva i šta je najčešće na njenoj trpezi 19:01
VIP Ko je bila NAJLEPŠA GLUMICA sa tragičnom sudbinom: Preminula je 3 dana pred svadbu, a zbog ovoga niko joj nije došao na večni ispraćaj 20:01
Citat dana Kad god je neki muškarac pokušao da me promeni, to je bilo katastrofalno. Ne podnosim ograničenja 07:01
VIP Tvrdila da se nikad neće udati, pa poklekla: Od leta ponovo sama, evo kako sada izgleda zanosna LETICIJA KASTA (GALERIJA) 20:01