Ispovesti Mlada podnela zahtev za RAZVOD dan posle venčanja: Prešao je jedinu granicu koju sam mu tražila da poštuje! 20:01
Brak i veze Kriza u braku nakon prvog deteta: Dve trećine parova razmišlja o RAZVODU! Evo zašto i kako to sprečiti 18:01
Brak i veze Najveća GREŠKA u braku nije prevara: Razvedeni muškarci otkrili šta uništava odnos godinama 21:01
VIP Od nje je sve počelo: Prva supruga Toma Kruza uvela ga je u sajentologiju, a brakovi su mu se kasnije redom raspadali 11:01
VIP Hju Džekmen sa novom devojkom na Met Gali: PRSTEN na ruci Saton Foster podgrejao glasine o VERIDBI! (GALERIJA) 20:30
VIP Isplivale nove fotke KATARINE ŠIŠMANOVIĆ: Evo kako danas izgleda nekadašnja voditeljka nakon povlačenja iz javnosti (FOTO) 19:01
VIP ODRI HEPBERN: Iza holivudskog glamura - brakovi puni zlostavljanja i prevara, gubitak dve trudnoće (FOTO) 14:01
VIP ARNOLD ŠVARCENEGER prevario ženu sa kućnom pomoćnicom: Tajna o vanbračnom sinu otkrivena posle 14 godina (GALERIJA) 19:01
VIP ANĐELKA STEVIĆ ŽUGIĆ najzad progovorila o životu posle razvoda: Nikad slađa, nikad mlađa - evo i zašto! (VIDEO) 11:01
Ispovesti Moj muž je krao na poslu da bi finansirao TAJNI ŽIVOT: Bolna istina izašla je na videlo zbog jednog računa 20:01
Citat dana Verujem u izreku: "Bolje dobar razvod nego loš brak." Ni zbog čega ne patim jer znam da sam u svakom trenutku postupala iz srca i ljubavi 07:30