Ispovesti Za 20 godina braka spavali su zajedno dva puta: Sada su povukli još čudniji potez - svi se pitaju kako njihov odnos traje 22:01
VIP Sada ljubi Amal, ali malo ko se seća prve žene Džordža Klunija: Životna priča koja je sve ostavila bez teksta 11:01
Ispovesti Nemam PARA za razvod, pa sam SLOBODU pronašla u aferi: Tek sada znam kako izgleda SREĆA 22:01
VIP Bračna saga Kidman-Urban prerasta u pravu holivudsku sapunicu: Nakon razvoda stvari su sve komplikovanije 10:20
Horoskop Neukrotivi i nepopravljivi: Ova 3 horoskopska znaka najčešće rasturaju brak - promene ne dolaze u obzir! 09:01
Ispovesti RAZVELA sam se zbog njega, obećavao mi je kule i gradove, a onda je sve saznala njegova žena! 22:02
Ispovesti Zatražio sam RAZVOD posle 3 nedelje braka zbog onoga što sam pronašao u njenom telefonu, i to još za NJEGOVE OČI! 21:01
VIP Ovako izgleda bivši muž Megan Markl: Nije htela decu, a kada je saznao da je sa Harijem, otkrio je njeno PRAVO LICE 15:50
Brak i veze BRAK VAM JE NA IVICI: Ovo su znaci UPOZORENJA da vam odnos propada, upozorava ADVOKAT 17:01
VIP Voleo ju je od svoje osme godine, a ZA DAN se RAZVEO od nje: Na kraju ju je opisao u samo 2 reči! (FOTO, GALERIJA) 17:40
VIP Sa 16 godina se udala za 50-godišnjeg glumca: Otkrila je MRAČNE TAJNE braka o kojima je ćutala - "bilo me je STRAH" 11:00