Ispovesti Iza "braka za primer" krila se gorka istina: U jednom trenutku sam znala šta moram da uradim 20:01
VIP Pike PREVARIO ženu zbog koje je ostavio ŠAKIRU?! Htela je da mu rodi decu, ali njemu je OVO bilo preče – evo šta se zapravo dešava 11:40
VIP "NOVAK se nekoliko puta dnevno RAZVODI od mene zbog ovoga": Jelena progovorila o teškim trenucima u braku 13:01
VIP Tvrdila da se nikad neće udati, pa poklekla: Od leta ponovo sama, evo kako sada izgleda zanosna LETICIJA KASTA (GALERIJA) 20:01
VIP OSVETA ILI SLUČAJNOST? Manekenka sinu dala ime po BIVŠEM DEČKU, a bivši muž joj se osvetio preko njene drugarice! 18:01
VIP Danijela Dimitrovska je SAMO JEDNOM rekla zašto se RAZVELA od Amidžića: Znala sam šta je TOKSIČNO, a šta ZDRAVO 09:40
Brak i veze Da li vam je BRAK OSUĐEN NA PROPAST: Organizatorka venčanja otkriva 4 znaka koja ukazuju na to u samom startu 19:01
VIP Glumica je bila u braku sa 15 godina mlađim: On je je imao BOLESNE ZAHTEVE u krevetu, ali je na SVE pristala zbog ovoga 19:20
VIP Kada je rodila dete sa teškoćama, muž joj je okrenuo leđa: Posle razvoda javno je napisao ono što je ZGROZILO ceo svet 12:20
Ispovesti Ne spavam noćima - NEKO ME JE VIDEO u kolima sa drugom ženom: Prestravljen sam da bih mogao da izgubim decu na razvodu! 20:01
VIP Pevačica se u TAJNOSTI udala, a brak je trajao celih 55 sati: Rekla DA drugu iz detinjstva, pa ga zauvek ostavila 13:01
VIP Supruga poznatog TV voditelja bori se sa RAKOM, a onda je primila još jedan "udarac": Objavila razvod i otkrila razlog 11:01