Brak i veze Novi TREND U SVETU INTIME: Muškarci više ne maštaju o domino-dami, već im je bitno nešto totalno drugo! 22:01
Brak i veze Otkriveno u kojim godinama su intimni odnosi NAJBOLJI: Rezultati zapanjili sve, nisu one koje pretpostavljate! 22:15
Brak i veze Ako ovo radite tokom intimnog odnosa, to će vam UNIŠTITI VEZU, upozorava popularni terapeut 12:20
Brak i veze Nova studija otkriva zapanjujuće rezultate: Žene koje imaju INTIMNE ODNOSE ovoliko puta nedeljno, DUŽE ŽIVE! 22:01
Ispovesti Radim kao ŽIGOLO, a to moja devojka ne zna! Plaćaju me bogati ljudi za intimne usluge, evo šta sve moram da im radim 22:01
Brak i veze Zapanjujući rezultati studije otkrili da su naše BAKE I DEKE bili daleko VATRENIJI u krevetu od GENERACIJE Z! 22:20
Brak i veze NIKADA NEMAMO ODNOSE KOD NAŠE KUĆE, ALI ZATO U TUĐIM NE STAJEMO: Muž me tretira kao "prljavu ljubavnicu", a sada je tražio nešto nečuveno od mene! 23:01
Brak i veze POSLE INTIMNOG ODNOSA, ODMAH URADITE OVO: Mala pravila koja pretvaraju strast u nezaboravnu avanturu 22:30
Horoskop SA NJIMA JE INTIMAN ODNOS KAO IZ FILMA: Sa tim znakom horoskopa dobićete sve o čemu ste maštali, a u krevetu se igraju moći i predaje 09:01