Ispovesti Posle svakog napada zaboravljala je muža: Ono što je muž radio svaki put topi i najtvrđa srca 20:30
Horoskop VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Zvezde nikad nisu bile jasnije - nekoga čeka ogroman USPEH, a nekoga bolan TEST u ljubavi 15:01
Horoskop Ovih 5 znakova biće MILJENICI svemira: SVE im ide od ruke - sreća, uspeh i ljubav dolaze zajedno 09:01
Citat dana Ako ne volite sebe, ne možete da volite nikoga drugog. Mislim da mi žene na to zaista često zaboravimo 07:30
Horoskop VELIKI NEDELJNI HOROSKOP donosi preokrete: Nekima stiže ljubav, nekima NOVAC, a ovim znacima se život MENJA iz korena 15:01
Brak i veze Mnogi misle da STRAST s godinama NESTAJE, ali istina je potpuno drugačija: Ovo su pokazala istraživanja 22:01
Horoskop Venera ulazi u Bika i donosi HEDONIZAM: U zavisnosti od podznaka, nekome stiže STRAST, a nekome PARE 20:01
Horoskop Sudbina im vraća dug: Ova tri znaka će od aprila uživati u BOGATSTVU i LJUBAVI i sve će im ići od ruke 09:01
Citat dana Kada je ljubav u pitanju, mislim da je najsnažnija ona koja se rađa polako i postepeno 07:30