Zanimljivosti Devojka koja je bila intimna sa 400 muškaraca zbog izazova objavila da je TRUDNA: Sad se svi pitaju samo jedno 20:51
Roditeljstvo NEVEROVATNO! Evo kako DRUGA TRUDNOĆA menja mozak žene - dešavaju se dve ključne promene 12:51
VIP DEVOJKA SA KRILIMA ponovo u DRUGOM STANJU! Podelila lepe vesti i emotivne slike na koje niko nije ostao ravnodušan 14:55
Zanimljivosti Bila je 7 godina u MENOPAUZI, a onda RODILA DETE: Dogodilo se čudo - lekari objasnili kako je to moglo da se desi (VIDEO) 20:01
Zanimljivosti Mislila je da ima stomačni virus, a 10 sati kasnije se PORODIILA: "Nisam imala pojma da sam TRUDNA!" (FOTO) 18:01
Zanimljivosti PORODILA SE, a 12 nedelja kasnije saznala da je PONOVO TRUDNA: "Potpuno ludilo, imaćemo dve beba u roku od godinu dana"! 19:01
Roditeljstvo Ima 23 godine i čeka peto dete: Ignorisala je upozorenja lekara, a sada je suočena sa zastrašujućim saznanjima 18:01
Ispovesti Nakon raskida sa dečkom saznala da je u DRUGOM STANJU: Kada mu je saopštila radosnu vest, kao da ju je polio hladnom vodom 22:01
VIP Glumica je bila u braku sa 15 godina mlađim: On je je imao BOLESNE ZAHTEVE u krevetu, ali je na SVE pristala zbog ovoga 19:20
Roditeljstvo Koje dete u porodici nosi najveći teret: Preuzima odgovornosti koje mu nisu primerene i roditelji nesvesno svaljuju sve na njih 16:01
Ispovesti Sumnjam da sam OTAC DETETA koje drugi muškarac odgaja kao svoje: Beba ima MOJE OČI, ali niko ne sme da zna za nas! 21:20