Nega Maske za lice posle mora koje mogu da koriste i žene i muškarci: Koža ponovo blista uz par sastojaka iz kuhinje 15:01
Citat dana Moja najveća tajna lepote je to što sam srećna sa sobom. Ne koristim posebne kreme ni tretmane 07:30
Nega Da li svakodnevno pranje kose IZAZIVA OPADANJE? Dermatolog objašnjava šta se zapravo dešava 15:01
Nega Zaboravite na fen i skupe preparate: Ovaj TRIK od par stotina dinara spasava kosu POSLE MORA- više neće biti KAO SLAMA 10:01
Nega OVAJ VIRALNI NAPITAK JE POSTAO HIT MEĐU ŽENAMA: Da li zaista daje koži blistav izgled ili je sve samo trik? (VIDEO) 10:01
Citat dana Ako je nešto bolno, proći će. Ali isto tako, ako je nešto lepo, saznanje da će i to proći učiniće da još više uživate u tom trenutku. Cenite ga 07:30
Citat dana Uvek sam smatrala da su lepota i samopouzdanje sinonimi. Ako imate samopouzdanje, to je ono što ljudi vide 07:30
Citat dana Nije stvar u tome da budete savršeni, već da pronađete lepotu u svojoj nesavršenosti 07:30
Nega Manikir koji obožavaju i princeze biće najveći HIT LETA: Izgleda vrlo luksuzno, a lako se održava 11:01