Citat dana A šta ti znaš, možda dok spavaš, neko dlanove ka nebu podiže, od boga traži za tebe ono najbolje 08:35
Citat dana Ljubav je najviša vrlina. Sve što čovek deli sa drugima smanjuje se - osim ljubavi. Što je više dajete, više je imate 07:01
Citat dana Mislim da je 50 godina lepa cifra i da svako u svom domenu treba da nastavi da čini dobre stvari 06:45
Citat dana Volim ono što sam postala. Drugi ljudi možda ne, ali sada se osećam prijatnije i slobodnije. Morate prihvatiti da svake godine starite. Život je tako dragocen! 09:17
Citat dana Imam to, ne umem da objasnim, intuiciju u koju su se i drugi uverili. Kad god nisam poslušala sebe pokajala sam se 07:15
Citat dana Ako ne volite sebe, ne možete da volite nikoga drugog. Mislim da mi žene na to zaista često zaboravimo 07:30
Citat dana Volim što sam žena. Volim zavodljivost kojom možemo da zračimo. Ali najbolja stvar je što kao žene imamo moć nad muškarcima 07:30
Citat dana Biti uspešna majka i domaćica ponekad je veće umeće nego posao! Zato uvek slavim svoj dom, porodicu, toplinu i zajednički ručak 09:07
Citat dana Verujem u izreku: "Bolje dobar razvod nego loš brak." Ni zbog čega ne patim jer znam da sam u svakom trenutku postupala iz srca i ljubavi 07:30