Citat dana Ako je nešto bolno, proći će. Ali isto tako, ako je nešto lepo, saznanje da će i to proći učiniće da još više uživate u tom trenutku. Cenite ga 07:30
Citat dana Jedini zakon koji svi trebamo poštovati bez obzira na to gde se nalazimo je ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikad nisu greška, već moćna sila 07:29
Citat dana Uspela sam sama, svojim radom, pokazala sam da postoji novi poslovni segment u kome mogu da vladaju žene 07:30
Citat dana Mislim da je najvažnija stvar naći ljubav svog života, zabavljati se u ljubavi, uživati i ceniti ono što ti dolazi 07:30
Citat dana Bez obzira na to šta ti se dogodi u životu, budi dobar prema ljudima. Biti dobar prema drugima divno je nasleđe koje možeš ostaviti za sobom 07:31
Citat dana Ne kajem se ni zbog čega što sam ikada uradila ili rekla. Ne volim da živim život pod cenzurom. Volim da kažem ono što osećam i mislim da ljudi to poštuju 07:30
Citat dana Naučila sam da bijem svoje bitke, padam i sama se podižem. Obrišem kolena, podignem glavu i nastavim dalje. Ponekad s očima punim suza 07:30
Citat dana Meni je ljubav potrebna! Ona je, zapravo, svima nama potrebna, ali ona prava ljubav, prijateljska. Jer, da bi se dvoje volelo, oni moraju biti prijatelji 07:30
Citat dana Antiejdžing je laž. Svi ćemo ostariti bez obzira na sve. Stvari se menjaju, ali ukoliko u svemu tome pronađeš dozu humora, tim bolje po tebe 07:30
Citat dana Naučiš da moraš da prihvatiš stvari onakve kakve jesu, i što ih pre prihvatiš, to pre ćeš pronaći mir, a onda stvari počinju da se popravljaju 07:30
Citat dana Ne obazirite se na kritičare. Samo je prosečnost sigurna od podsmeha. Usudite se da budete drugačiji 07:30
Citat dana Uspeh nije nešto što vam se samo dogodi; uspeh se desi onda kada vi krenete ka njemu 07:30