Citat dana Mislim da je najbolje kada se iz prijateljstva rodi ljubav jer nemaš tu vrstu upoznavanja i učenja navika, tu se sve zna 07:30
Citat dana U životu moraš zapamtiti da postoji pozitivna strana u svakoj negativnoj i negativna strana u svakoj pozitivnoj 07:30
Citat dana Nema lepšeg osećaja na ovom svetu nego voleti i uživati u ljubavi dobrog čoveka sa kojim satima možete da razgovarate, smejete se od srca, gajite međusobno razumevanje i poštovanje 07:30
Citat dana Poštovanje je najbitnije kad imate nekog pored sebe, kad ste u vezi, kad je ljubav u pitanju. Uz to ide i iskrenost 07:30
Citat dana Najvažnije je da ne počnete da živite život koji drugi očekuju od vas. To je možda najteža stvar. Ako grešim, grešim po svom 07:30
Citat dana Ako se nešto završi, sa razlogom se završilo, a ako se nešto ne vrati na staro, isto tako se sa razlogom nije vratilo 07:30
Citat dana Sebi sam dala obećanje da ću u ljubavi biti hrabra, tu ne dozvoljavam da budem kukavica i uvek radim onako kako moje srce traži 07:30
Citat dana Moja teorija je da ako izgledate samouvereno, možete da izvedete bilo šta, čak i ako nemate pojma šta radite 07:30
Citat dana Poenta je da te neko voli takvu kakva jesi, čim neko želi da te menja to prelazi u manipulaciju 07:30
Citat dana Okružite se ženama, dobrim prijateljicama i zajedno radite na stvarima koje imaju smisla u životu 07:30