Citat dana Pored sebe nisam imala pogrešne osobe, a to je možda i plod neke mudrosti. Možda baš zato sada nemam ljubavne rane 07:30
Citat dana Biti dobar čovek je najbolje što možete uraditi. I na kraju dana, to je jedino važno 07:30
Citat dana Mislim da je najveći mit to što mislimo da sa starenjem gubimo vrednost, a istina je sasvim suprotna - postajemo mudrije i sigurnije u sebe 07:30
Citat dana Gledajte unazad samo ako nameravate da odate sebi priznanje za sve što ste uradili. Nemojte gledati unazad i žudeti za licem bez ijedne bore 07:30
Citat dana Kada bih mogla ponovo da proživim svoj život, živela bih ga na isti način. Možda bih tu i tamo ponešto promenila, ali ništa posebno, obožavala sam svoj život 07:30
Citat dana Najhrabriji čin koji možete da uradite je da mislite na sebe. Glasno. Snažno i javno 07:30
Citat dana Ako gledaš što imaš u životu, uvek ćeš imati više. Ako gledaš ono što ti nedostaje u životu, nikad nećeš imati dovoljno 07:30
Citat dana Uspeh svake žene trebalo bi da bude inspiracija drugoj. Najjače smo kada podržavamo jedna drugu 07:30
Citat dana Zaljubljivanje je veoma hrabra stvar, moraš biti spreman da poveriš svoje biće drugoj osobi 07:30
Citat dana Srećna sam što nikada u životu nisam sputavala svoje emocije. Najstrašnije od svega je osećati se otupljeno 07:30