Citat dana Ne vraćam se unazad i ne delim život na segmente. On traje u kontinuitetu. Nema tu žaljenja i kajanja 07:30
Citat dana Čovek treba da prepozna trenutak kada je potrebno da se povuče i odluči koliko će sebe dati drugima 07:30
Citat dana Mislim da je najvažnije da se osećate udobno u onome što nosite. Stil je način izražavanja, ali ne bi trebalo da bude naporan 07:30
Citat dana Mnogi ljudi zbog raznih brodoloma - ljubavnih, emotivnih, porodičnih izgube veru u ljubav, a uvek ima vremena za nov početak 07:30
Citat dana Ne možemo da biramo porodicu u kojoj smo rođeni, ali možemo da biramo svoje postupke 07:30
Citat dana Vesela sam, volim da se družim i izlazim, još ako sam zauzeta poslom koji volim i deca su mi dobro, osećam se ispunjeno 07:30
Citat dana Mislim da je važno slaviti obline i osećati se prijatno u svojoj koži. Nije važno koje ste veličine, važno je kako to nosite 07:15
Citat dana Podsmevati se nekome znači poniziti ga, bolno ga uvrediti. Ali našaliti se na nečiji račun, najbolje sopstveni, zdravo je 07:45
Citat dana Mislim da se žena oseća ružno kada ima pogrešnog muškarca pored sebe. Ja sam se osećala ružno i nesigurno 07:30
Citat dana Porodica i prijatelji su sve. Negujte te odnose, redovno se javljajte i pokažite da vam je stalo 07:30