Srecne logo
Najnovije Dnevni horoskop
  • Priče o pravim vrednostima
  • Zdravlje
  • Ljubav
  • VIP
  • Lifestyle
  • Lepota i Stil
  • Recepti
  • Astrologija
  • Dom i Porodica
  • kultura

• Priče o
    pravim vrednostima
  • Zdravlje
    • Medicina
    • Mentalno zdravlje
    • Žensko zdravlje
    • Nutricionizam
    • Vežbe
    • Prirodom do zdravlja
  • Ljubav
    • Brak i veze
    • Ispovesti
    • Dating
  • VIP
  • Lifestyle
    • Novac i karijera
    • Destinacije
    • Ljubimci
    • Zanimljivosti
  • Lepota i Stil
    • Nega
    • Makeup
    • Moda
  • Recepti
    • Brzi i laki recepti
    • Zdrava kuhinja
    • Tradicionalni ukusi
    • Slatkiši
  • Astrologija
    • Horoskop
    • Numerologija
    • test ličnosti
  • Dom i Porodica
    • Roditeljstvo
    • Deca
    • Porodične priče
    • Enterijer i uređenje
    • Praktični saveti
  • kultura
Najnovije Dnevni horoskop

citat-dana

Oduvek sam imala mali, ali gust raspored prijatelja. U moj najuži krug se nije ulazilo lako - to je bila skoro audicija bez najave
Citat dana

Oduvek sam imala mali, ali gust raspored prijatelja. U moj najuži krug se nije ulazilo lako - to je bila skoro audicija bez najave

07:30

Prvo dete dobila sam sa 40, drugo sa 45, a Bond devojku igrala sa 50. Baš me zanima šta je sledeće!
Citat dana

Prvo dete dobila sam sa 40, drugo sa 45, a Bond devojku igrala sa 50. Baš me zanima šta je sledeće!

Može zvučati ovako ili onako, ali zaista je ljubav ta koja je najvažnija. Ona sve leči. Samo treba naći način
Citat dana

Može zvučati ovako ili onako, ali zaista je ljubav ta koja je najvažnija. Ona sve leči. Samo treba naći način

07:15

Kada je ljubav u pitanju, mislim da je najsnažnija ona koja se rađa polako i postepeno
Citat dana

Kada je ljubav u pitanju, mislim da je najsnažnija ona koja se rađa polako i postepeno

Najlepša stvar koja utiče na mene je ljubav, samo ljubav
Citat dana

Najlepša stvar koja utiče na mene je ljubav, samo ljubav

08:48

Govorim prijateljima da je bračni život dosadan, ali to je samo zabavna stvar koju kažem da bi se samci osećali bolje
Citat dana

Govorim prijateljima da je bračni život dosadan, ali to je samo zabavna stvar koju kažem da bi se samci osećali bolje

Kada shvatite da nešto ne funkcioniše, tu nema patnje. Onog trenutka kada odlučim da odem - ja sam otišla
Citat dana

Kada shvatite da nešto ne funkcioniše, tu nema patnje. Onog trenutka kada odlučim da odem - ja sam otišla

Ne pokušavam da izgledam kao da imam 20 godina, samo želim da izgledam najbolje što mogu - za sebe
Citat dana

Ne pokušavam da izgledam kao da imam 20 godina, samo želim da izgledam najbolje što mogu - za sebe

Uživaj i smej se - osmeh je najlepši ukras svake žene
Citat dana

Uživaj i smej se - osmeh je najlepši ukras svake žene

06:30

Prijateljstvo i zabava su sastojci koji nedostaju svakom neuspešnom braku, a prisutna su u svakom uspešnom
Citat dana

Prijateljstvo i zabava su sastojci koji nedostaju svakom neuspešnom braku, a prisutna su u svakom uspešnom

09:09

Starenje je neminovno, ali osećati se staro je opciono. Ja biram da se fokusiram na radost
Citat dana

Starenje je neminovno, ali osećati se staro je opciono. Ja biram da se fokusiram na radost

Možete da izaberete da podržite ženu pored sebe ili da se s njom takmičite. Ali ako birate takmičenje, bićete nesrećni
Citat dana

Možete da izaberete da podržite ženu pored sebe ili da se s njom takmičite. Ali ako birate takmičenje, bićete nesrećni

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 48
  • Zdravlje
    • Medicina
    • Mentalno zdravlje
    • Žensko zdravlje
    • Nutricionizam
    • Vežbe
    • Prirodom do zdravlja
  • Ljubav
    • Brak i veze
    • Ispovesti
    • Dating
  • VIP
  • Lifestyle
    • Novac i karijera
    • Destinacije
    • Ljubimci
    • Zanimljivosti
  • Lepota i Stil
    • Nega
    • Makeup
    • Moda
  • Recepti
    • Brzi i laki recepti
    • Zdrava kuhinja
    • Tradicionalni ukusi
    • Slatkiši
  • Astrologija
    • Horoskop
    • Numerologija
    • test ličnosti
Impresum Marketing Pravila korišćenja Pravila komentarisanja Kontakt Politika privatnosti

© Srećne.rs 2026. Sva prava su zadržana.