Citat dana Ljubav je za mene uvek bila jedini uslov ostanka u jednoj vezi ili braku. Kada toga nije bilo, bez ikakvog kompromisa sam odlazila 07:30
Citat dana Ako dozvoliš drugome da bude ko jeste, i on dozvoli tebi da budeš ko ti jesi, to je ljubav. Sve ostalo je mučenje 07:30
Citat dana Ljudi me potcenjuju. Uvek su me potcenjivali, a možda je tako i najbolje. Zabavno je dokazati im da nisu u pravu 07:30
Citat dana Gde logika prestaje, tu nastupa vera. Slušajte svoje srce i intuiciju i verujte u mogućnost ljubavi celim bićem. Onaj ko nije za vas, sam će otići, poražen vašom verom 07:30
Citat dana Sve žene treba da vole sebe, sa svim vrlinama i manama, da vole svoje telo zajedno sa svim oblinama i nesavršenostima 07:30
Citat dana Ne trošim ni trenutak pokušavajući da izgledam mlađe, ni na koji način, nikada! Potpuno sam prihvatila činjenicu da je ovo lice koje sam zaslužila. I ono mi govori tako mnogo 07:30
Citat dana Kad završiš u srećnom u braku, vidiš da su čak i propale veze prekrasno radile na tome da te dovedu do toga 07:30
Citat dana Ako je nešto bolno, proći će. Ali isto tako, ako je nešto lepo, saznanje da će i to proći učiniće da još više uživate u tom trenutku. Cenite ga 07:30