Citat dana Kada bih mogla ponovo da proživim svoj život, živela bih ga na isti način. Možda bih tu i tamo ponešto promenila, ali ništa posebno, obožavala sam svoj život 07:30
Citat dana Najhrabriji čin koji možete da uradite je da mislite na sebe. Glasno. Snažno i javno 07:30
Citat dana Ako gledaš što imaš u životu, uvek ćeš imati više. Ako gledaš ono što ti nedostaje u životu, nikad nećeš imati dovoljno 07:30
Citat dana Uspeh svake žene trebalo bi da bude inspiracija drugoj. Najjače smo kada podržavamo jedna drugu 07:30
Citat dana Zaljubljivanje je veoma hrabra stvar, moraš biti spreman da poveriš svoje biće drugoj osobi 07:30
Citat dana Srećna sam što nikada u životu nisam sputavala svoje emocije. Najstrašnije od svega je osećati se otupljeno 07:30
Citat dana Nemam strpljenja za određene stvari. Ne zato što sam postala arogantna, već zato što sam već došla u period kada više ne želim da gubim vreme na nešto što mi je neprijatno ili bolno 07:30
Citat dana Tajna je u tome što tajne nema. Radite sve ono što znamo: nemojte pušiti, spavajte dovoljno, pijte dovoljno vode i pronađite ono što vas čini srećnim 07:30
Citat dana Pravite greške. Strašno je, ali kada ih napravite, tada zaista istražujete život i živite ga punim plućima 07:30
Citat dana Uvek osetim istinsko strahopoštovanje prema ljudima kojima je tako udobno u sopstvenoj koži i koji beskompromisno prihvataju to ko su 07:30